Steinkjer skole kåret til årets skolebygg 2020

Nohrcon delte ut prisen for årets skolebygg for fjerde gang på rad, og i år var det Steinkjer skole som stakk av med seieren i skarp konkurranse med fire andre nominerte. Juryen var raus med lovordene, og fremhevet Steinkjer skole som et bygg som kunne vise til kvalitet i alle ledd. Vi gratulerer – og er stolt leverandør av kledning i MøreRoyal!

De andre nominerte var:

  • Flesberg skole, Flesberg kommune
  • Glommasvingen skole, Sør-Odal kommune
  • Nordre Ål skole, Lillehammer kommune
  • Vestsiden ungdomsskole, Kongsberg kommune

Alle involverte var stolte og ydmyke over å motta en slik høythengende pris, etter å ha jobbet målrettet for å skape en skole hvor brukernes behov har stått i sentrum.

Samspillet mellom Steinkjerbygg KF som byggherre, arkitekter, landskapsarkitekter, entreprenører og ikke minst skolens ledelse og organer har gitt et supert resultat. Vi har bygd en framtidsrettet, miljø- og klimavennlig skole, med massivtre og vannbåren varme fra lokale skoger. Med sin arkitektur, materialbruk, gode romløsninger, og flotte uteområder, gir Steinkjer skole gode rammer for læring. Tusen takk til alle som har bidratt, og for prisen «Årets skolebygg”, sier ordfører i Steinkjer, Anne Berit Lein i pressemeldingen.

Les hele pressemeldingen her

Steinkjer skole stod ferdig sommeren 2019, og i materialpaletten har tre hatt en fremtredende rolle. I konstruksjon og fasade er det benyttet mye massivtre, det er valgt hvitlasert finér, samt tregulv som angir fellesområdene. Utvendig er det benyttet rektangulær kledning i MøreRoyal® natur, i ulike komposisjoner, dimensjoner og sammensetninger.

Les mer om Steinkjer skole her