PROSJEKT: Sørumsvingen

Ønsker du landlig idyll eller urbant byliv? Gjør som Ole Brumm, si «ja takk, begge deler!» I sentrum av Sørumsand i Akershus kan du nå bo i landlige omgivelser, tett på kilometer på kilometer med tur- og skiløyper, samtidig som du kun befinner deg en halvtimes togtur fra urbane og pulserende Oslo. Her bygger Hellvik Hus ut prosjektet Sørumsvingen, et helt nytt nabolag med eneboliger i kjede og leiligheter, i et varmt og levende lokalsamfunn.

Sjekk ut Hellvik Hus sin video hvor de presenterer Sørumsvingen

Sørumsvingen - Hellvik Hus Romerike Eiendomsutvikling AS
Foto: Sørumsvingen – Hellvik Hus Romerike Eiendomsutvikling AS

Om prosjektet

Sørumsvingen

Det er Hellvik Hus som står bak utviklingen av Sørumsvingen. Her tar de sikte på å skape et aktivt og pulserende nabolag, hvor ulike aldersgrupper finner sammen på tvers av generasjoner i attraktive fellesområder. Det er lagt vekt på å utarbeide arealeffektive og moderne boenheter som appellerer til ulike målgrupper, en velkjent og utprøvd oppskrift for å skape et godt bomiljø. Både eneboliger og leiligheter har gjennomtenkte planløsninger og god standard. De kjedede eneboligene har solrike uteområder, både på bakkeplan og i form av takterrasser, mens leilighetene har tilgang til terrasser eller balkong. Ute er jo som kjent det nye inne, og det er liksom noe eget med å ta morgenkaffen ute, mens man hører på en morgensending på radioen og fuglene som kvitrer.

Idyllisk beliggenhet – og med storbyen tett på

Søker du en moderne og praktisk bolig kan med andre ord idylliske Sørumsvingen være stedet for deg. Her bor du tett på naturen, og like utenfor døren ligger alt til rette for et aktivt og sunt liv for hele familien. Sørumsvingen ligger nært både skoler, idrettsanlegg, et bredt handels- og servicetilbud, samt togstasjonen. Med effektiv kommunikasjon til storbyen til Oslo ligger det meste til rette for at landlig idyll kan kombineres med urbant storbyliv.

Ønsker du å bli en del av det nye nabolaget gjelder det imidlertid å være rask på labben, da det kun er 4 enheter igjen før prosjektet er utsolgt.

Pssst… Hellvik Hus har eget visningssenter på tomten, om det skulle friste å ta det hele nærmere i øyesyn.

Les mer om Sørumsvingen hos Hellvik Hus

Talgø MøreTre AS leverer MøreRoyal kledning til Sørumsvingen.

Sørumsvingen - Hellvik Hus Romerike Eiendomsutvikling AS
Foto: Sørumsvingen – Hellvik Hus Romerike Eiendomsutvikling AS
Sørumsvingen - Hellvik Hus Romerike Eiendomsutvikling AS
Sørumsvingen - Hellvik Hus Romerike Eiendomsutvikling AS

INFORMASJON – Sørumsvingen

Kategori: Eneboliger og rekkehus // Leilighetsbygg
Adresse: Sørumsand, Akershus
Byggherre: Hellvik Hus Romerike Eiendomsutvikling AS
MøreRoyal: Kledning

Kilder: Hellvik Hus
Foto: Hellvik Hus Romerike Eiendomsutvikling AS