PROSJEKT: Midtoddveien 5, Kjelsås

Novium Eiendom er en eiendomsutvikler i Oslo og Akershus, som sammen med søsterselskapet Novium Entreprenør står bak en rekke små og mellomstore boligprosjekter av høy kvalitet. I Midtoddveien 5 på Kjelsås i Oslo har de nå oppført en topp moderne enebolig i funkisstil. På fasadene falt valget på Concise® kledning i MøreRoyal®, som med børstet overflate og skjult innfesting sørger for en prikkfri finish. Utvendig ble det lagt lektegulv i miks, en terrassenyhet fra MøreRoyal® som allerede er i ferd med å få solid fotfeste i markedet.

Om prosjektet

Midtoddveien 5 er en arkitekttegnet enebolig oppført sentralt på Kjelsås med påkostet standard. Boligen er på ca. 240 kvm, med 5-6 soverom, vinkjeller, treningsrom og separat inngang til kjeller. Huset har gjennomtenkte og smarte løsninger, som er utarbeidet i samarbeid med Intro Interiørdesign.

Novium Eiendom anser gode relasjoner som avgjørende for et godt prosjektresultat, og vi er stolte over å ha blitt valgt som samarbeidspartner og leverandør på prosjektet på Kjelsås. I dette prosjektet har Novium Eiendom valgt å bruke både kledning og lekter fra Concise Collection® for å gi prosjektet et ekstra eksklusivt uttrykk, som står i stil med interiørvalgene.

Se salgsannonsen for Midtoddveien 5 her

Les mer om Novium og MøreRoyal® her

Talgø MøreTre AS har levert kledning og lekter til Midtoddveien 5

Les mer om Concise® kledning i MøreRoyal® her

Les mer om lektegulv i MøreRoyal® her

INFORMASJON – Midtoddveien 5, Kjelsås

Kategori: Eneboliger og rekkehus
Adresse: Midtoddveien 5, Kjelsås
Byggherre: Novium Eiendom
Entreprenør: Novium Entreprenør
MøreRoyal®: Concise® kledning
Farge: Setersvart RS.25
Profil/Dimensjon: Skrå 29×123 (utgått dimensjon)
MøreRoyal®: Concise® lekter
Farge: Natur RO.0
Profil/ Dimensjon: rett 34×45 og 34×70
Ferdigstilt mai 2020

Andre eneboliger og rekkehus i MøreRoyal®

Besøk hjemmesidene til Novium og les mer om prosjektet Midtoddveien 5

Kilde: novium.no