Prosjekt: Husvognpark med eksklusiv touch i MøreRoyal

Midt i trøndelagskysten, svøpt i tidløs landbruksidyll, ligger den lille bygda Frosta. Her har et litt annerledes byggefirma slått sterke røtter i markedet for fritidsbolig. Samtidig som mange nordmenn de siste årene har bygd større og større hytter, har Stebo Husvogner satset på å dekke en stadig voksende etterspørsel i motsatt ende av markedet. Bedriften produserer smarte, økonomiske og kompakte husvogner som legger til rette for den enkle fritidsdrømmen, uten å gå på bekostning av komfort. Når det ambisiøse byggefirmaet nå skal i gang med sitt nyeste husvognfelt har de valgt kvalitet i alle ledd – og gitt MøreRoyal det ærefulle oppdraget med å pryde fasadene.

Husvogner med MøreRoyal kledning

Byggefirma i rask utvikling

Siden oppstarten i 2018 har utviklingen gått for full spiker i Stebo Husvogner. Stein Ola Stene var allerede tømrer og eier av Orsand Camping på Frosta. Med planer for å utvide campingplassen, så han raskt muligheter for satsing på husvogner som et mer oppgradert alternativ til campingvogner og spikertelt.
Sammen med makker og rørlegger Espen Rekkebo Husås startet duoen først med import av ferdige vogner fra Polen. Nå er sortimentet utvidet til også å inkludere 100 % norskproduserte husvogner som den første tilbyderen i Norge.

Fritidsdrøm på Frosta – en perle på trøndelagskysten

Kulturlandskapet på Frosta preges av landbruksbebyggelse og myke åkerenger kledd i korn- og grønnsaksproduksjon. Faktisk er landbruksjorda på Frosta noe av den aller beste landet vårt har å by på. Med utgangspunkt i den store mengden matproduksjon som alltid har foregått her, har bygda fått tilnavnet «Trondheims kjøkkenhage».

Orsand camping består for det meste av fastplasser og har i mange år vært et yndet feriested å nyte campinglivet for trøndere i alle deler av fylket. Campingplassen ligger idyllisk plassert langs strandkanten, omkranset av den flotte naturen og kulturlandskapet Frosta har å by på.

Les mer om Orsand Camping

Husvognpark med eksklusivt preg

I 2019 ble det første avsatte området for husvogner etablert på Orsand Camping. Husvognparken ga en etterspurt mulighet for bedre boforhold enn campingvogn med spikertelt, samt åpnet for komfortabel helårsbruk. Med større tomter, inndelt med hekk og gatelys – ble standarden hevet flere hakk for beboerne.

Tre år senere er det nå klart for et nytt felt for husvognpark, denne gangen med 54 tomter tilegnet Stebo Husvogners Nordlysmodell – en neste generasjons husvogn kledd i MøreRoyal. De moderne, eksklusive husvognene vil pryde det som nå vil fremstå som en eksklusiv versjon av campinglivet – med alle fasiliteter som hjemme.

Les mer om Stebo Husvogners modell Nordlys

Her gir vi folk muligheten til å oppfylle sin fritidsdrøm med skreddersydde løsninger. Vår erfaring er at de økonomiske fordelene med husvogn favner et bredt spekter i befolkningen som kunne tenkt seg fritidsbolig.

Odd Kristian Krog, selger Stebo Husvogner

Husvognmodellen kan leveres i varierende størrelse inntil nærmere 50 m2, og inneholder fullverdig bad, 1-3 soverom, samt åpen stue- og kjøkkenløsning. Her er det rom nok til å huse en hel familie bekvemt året rundt. Husvognene vil plasseres gunstig med tanke på utsiktsforhold, og ha egne utearealer som kan tilrettelegges etter behov. Prosjektet gir en unik og attraktiv inngang til moderne og lekre fritidsboliger for en bred kundegruppe:

Prisene vi opererer med gir våre kunder en ny og moderne husvogn til 1 500 000 kr gjennom dette prosjektet sammen med Orsand Camping.

Odd Kristian Krog

MøreRoyal-fasade som prikken over i’en

Da Stebo Husvogner tok valget om å gå over til trekledning på sin siste husvognmodell, var det også med bakgrunn i etterspørsel fra markedet selv. Ønsket var en fasade som hadde bred appell for folk flest, og som samtidig den kunne by på lavt vedlikeholdsbehov. Uttrykket skulle forsterke den høye kvaliteten neste generasjon husvogner kan tilby:

Tanken med å benytte Møre Royal er å gi et elegant, ordentlig og tidsriktig uttrykk på fasaden.

Odd Kristian Krog

Dermed er rammene lagt for prosjektet slik at husvognparken får et naturlig uttrykk med samme kledningsprofiler. Den enkelte kunde vil selv kunne velge blant MøreRoyal-fargene, noe som vil gi dybde og et litt spennende visuelt spill gjennom feltet.

Les mer om MøreRoyal-kledning

Les mer om MøreRoyal-fargene

Godt samarbeid med øvrig lokalt næringsliv gir stor verdi i denne typen prosjekter. Gjengen i Stebo Husvogner jobber tett med Byggmakker Levanger som leverer både nødvendige byggevarer og god veiledning. I tillegg har de knyttet til seg lokale leverandører på el- og røranlegg via NTE Frosta og Frosta VVS.

Vi i Talgø lar oss imponere av satsingsviljen og ønsker Stebo Husvogner lykke til med prosjektet!

INFORMASJON – Orsand Camping – Husvognpark

Kategori: Fritidsboliger
Adresse: Orsandvegen 112, 7633 Frosta
Byggherre: Orsand Camping
Entreprenør: Stebo Husvogner
Arkitekt: HD Plan og Arkitektur
MøreRoyal: Kledning
Profil/ Dimensjon: 19×123 / 19×148 dobbelfals rettkant
Farge: Valgfri etter kundens ønske
Igangsettelse: 2023

3D illustrasjoner: HD Plan og Arkitektur