PROSJEKT: Frysjalia borettslag

På et gammelt industriområde på Frysja tar et nytt boligprosjekt form, hvor byen møter marka. Frysjalia borettslag er en del av Frysjaparken, som totalt vil utgjøre ca. 900 boliger når hele prosjektet ferdigstilles i 2026. Prosjektet ligger like ved Nordmarka, og i nærheten av boligene finner du både gode kollektivforbindelser, treningssenter, dagligvarebutikk, kafé og restauranter. I Frysjalia borettslag blir det rundt 174 boliger, hvor de første leilighetene allerede er innflyttingsklare. Talgø har levert både kledning og terrasse til prosjektet, og utvendig er MøreRoyal kombinert med fasader i tegl og pussflater, noe som gir et spennende uttrykk.

Om prosjektet

Frysjalia borettslag er de første byggene i Frysjaparken og blir liggende ved Frysjaveien, med Nordmarka som nærmeste nabo. Her ønsker man å skape et attraktivt boligområde tett på marka, et sentralt og urbant boligområde preget av moderne arkitektur.
I Frysjalia kan man velge mellom to- og fireromsleiligheter i ulike størrelser, hvor smarte planløsninger i kombinasjon med balkong eller terrasse gir bred appell. Det nordiske, minimalistiske og moderne designet er det arkitektkontoret A-lab som står bak.
Frysjaparken er et samarbeidsprosjekt mellom Stor-Oslo Eiendom og OBOS, og entreprenør for prosjektet er Veidekke Entreprenør.

Les mer om Frysjalia borettslag her.

Talgø MøreTre AS har levert kledning og terrasse til Frysjalia borettslag.

INFORMASJON – Frysjalia borettslag

Kategori: Leilighetsbygg
Adresse: Frysjaveien 40, 0884 Oslo
Byggherre: Frysjaparken Eiendom AS
Entreprenør: Veidekke Entreprenør
Arkitekt: A-lab
MøreRoyal®: Kledning
Farge: RO.0 natur / RG.25 grå
MøreRoyal®: Terrasse
Ferdigstilt januar 2020

Andre leilighetsbygg i MøreRoyal®

Besøk hjemmesidene til OBOS og les mer om prosjektet Frysjalia borettslag.

Kilde: bygg.no / obos.no
Foto: www.obos.no/frysja