Ny gjestedesigner: Katrine Lindgjerdet / @hvitelinjer

Dersom du liker å scrolle gjennom Instagram på søken etter inspirasjon til hus og hjem, har du med stor sannsynlighet kommet over profilene @hvitelinjer og @white.interior1. Her har interiørdesigner og influenser Katrine Lindgjerdet de siste årene raust delt interiørbilder, og inspirert fra sitt vakre hjem i Trondheim. Og Katrines øye for design vet å settes pris på av massene – hennes totale målgruppe teller imponerende 720.000 følgere.

Katrine i hennes moderne og vakre bolig i Trondheim.

Interiørdesignerens moderne hjem

Katrine og familien flyttet i 2018 inn i et splitter nytt, delikat funkishus i Trondheim. De falt pladask for både planløsning, material- og fargevalg, i tillegg til en veldig god beliggenhet. At utbygger av boligen i tillegg hadde valgt royalimpregnert kledning, forsterket inntrykket om at her fikk de et hjem med kvalitetsrike materialer som holder seg godt over mange år.

Katrine og familien falt for boligens beliggenhet og utstrakt bruk av kvalitetsmaterialer.

For å skape sitt drømmehjem har Katrine innredet boligen i en innbydende, lys og nordisk stil. Hun beskriver selv stilen sin som moderne og varm minimalistisk. Som interiørdesigner i Solid Studio AS jobber Katrine med mange ulike kunder og skaper hjem med forskjellige stiler, material- og fargevalg. Kanskje er det nettopp derfor at hun hjemme hos seg selv trives best med det enkle og nøytrale. For å skape den lune følelsen i et stilrent hjem, henter Katrine gjerne inn elementer av treverk, ulike tekstiler og vakre planter som får dominere i alle rom.

Katrines vakre interiørstil inspirerer hundretusener av følgere på Instagram.

FAKTA

Når interiørdesigneren flyttes ut på terrassen

Vi som er blitt kjent med Katrine via sosiale medier, er nok mest vant med å se hennes lekre løsninger på innsiden av huset. Så når Katrines store talent for design og vakker estetikk skal ta fatt på uterommet, er det garantert noe å glede seg til. Katrine har allerede etablert grunnlaget for sin hagestil;

Den moderne stilen vi har inne videreføres også ut i hagen. Her har vi allerede en kombinasjon av mye mørkt treverk og sort som kontrast. For å myke opp har vi brukt ulike grønne planter i store blomsterpotter og holdt møblene i lysere toner.

Katrine om planene for uteområdet.
Boligens uterom skal gjennom sesongen oppgraderes med løsninger i MøreRoyal.

Kommende uteromsprosjekt i MøreRoyal

Selv omtaler Katrine seg allerede som stolt MøreRoyal-ambassadør. Når man først skal gå i gang med utforming av hagen, synes hun det er viktig å benytte materialer av høy kvalitet som er holdbare over flere år. Siden familien allerede var godt kjent med royalimpregnerte materialer på eget hus, var valget enkelt om å videreføre uttrykket i samme materialvalg. Slik skapes en helhet til uterommet.

3D-visualisering av Katrines plan for uterommet.

Jeg er utrolig stolt over å få samarbeide med Talgø og at de har tro på at jeg skal spre inspirasjon og lage mye spennende med MøreRoyal. Vi har mange planer klare allerede og jeg gleder meg til månedene fremover!

Katrine ser stort frem til årets uteprosjekt.
Et vakkert og eksklusivt utekjøkken skal bygges med trematerialer fra MøreRoyal.

Katrine og samboeren skal denne sesongen bygge en pergola og et utekjøkken i MøreRoyal, som sammen skal komplettere huset. Katrine har selv skissert løsningen og laget en 3D visualisering over det som skal på plass, og det er ingen tvil om at det her vil skapes magi fremover. For å etablere en kul kontrast og spennende dynamikk kommer Katrine til å bruke en kombinasjon mellom MøreRoyal brun og natur. Dette gleder vi oss til å se!

En romslig og lun pergola i MøreRoyal gir den optimale kveldsstemningen på terrassen.

Vi ønsker Katrine og familien riktig lykke til med årets uteromsprosjekt!

Foto og 3D-illustrasjoner: Katrine Lindgjerdet