Talgø og Rindalslist valgt som leverandør til «Hver gang vi møtes»

Etter 10 år på samme sted flyttes nå «Hver gang vi møtes»-produksjonen fra Moss til Kjerringøy, like ved Bodø. Med på flyttelasset er Talgø MøreTre og Rindalslist, som med sine produkter har satt sitt preg på Kjerringøy Brygge, hvor innspillingen av neste sesong gjennomføres i disse dager. Følg med – og se MøreRoyal i en birolle på skjermen.

Foto av uteområdet fra Hver gang vi møtes. Kveld og lun stemning. Hagestue og terrasse.
Klar for en ny sesong av Hver gang vi møtes? Velkommen til nye og spektakulære omgivelser på Kjerringøy. Fotograf Vegard Breie

«Hver gang vi møtes»

TV2s seersuksess «Hver gang vi møtes» er et program hvor norske artister hyller hverandre i form av egne versjoner av låtene artistene er kjent for, og deler historier fra sine karrierer. Konseptet har lyktes i å samle både unge og gamle foran TV-skjermene, og flere nye, norske hits er skapt som følge av programmet. Etter 10 år med innspillinger på Vestre Kjærnes gård i Moss ønsket produksjonen fornyelser, og programmet skal de kommende årene spilles inn på Kjerringøy i Nordland. Selve opptaksstedet er Kjerringøy Brygge, hvor det er gjort store endringer for å ivareta de spektakulære omgivelsene på best mulig måte, og det med større leveranser fra to nordmørsbedrifter.

Les hvem som deltar på årets utgave av Hver gang vi møtes her

Talgøs leveranser

Hver gang vi møtes med spesialdesignet hagestue fra Talgø PlusConcept. Flotte kulisser for årets artister. Fotograf Vegard Breie

Hagestue fra Talgø PlusConcept

– Vi har blant annet levert en unik og spesialdesignet hagestue fra Talgø PlusConcept, sier marketingsjef i Talgø, Heid Snekvik. Denne hagestuen er større enn våre ordinære hagestuer, og er egentlig to hagestuer bygd sammen i vinkel. Hagestuen vil være en sentral del av uteområdet ved Kjerringøy Brygge, hvor kan artistene slappe av mellom slagene eller nyte forfriskninger i baren.

MøreRoyal til en rekke prosjekter

– Vi har også levert en god del MøreRoyal i tillegg til dette, for å skape en helhet utendørs. Her er både bar, hyller, bord, benker og blomsterkasser oppført med materialer produsert på Nordmøre. I tillegg er Kvitbrygga hvor selve innspillingen foregår fornyet med tradisjonelt tretak fra oss. Dette er royalimpregnerte materialer som også tåler det røffe og tøffe klimaet i nord.

Foto av baren fra Hver gang vi møtes
Interiør fra hagestuen – et glimt fra baren. Fotograf Vegard Breie

En ekte match

– Som scenograf ønsker jeg så langt det er mulig å skape noe nytt, sier Marianne Stensrud, som har jobbet som scenograf på prosjektet. I det miljøet jeg ønsket å lage på Kjerringøy, var det naturlig å ta kontakt med Talgø som har unike produkter med et godt fargevalg. Jeg setter stor pris på samarbeidet med Talgø, og at vi sammen designet den unike funksjonen og utrykket på utestuen.

– Da produksjonsselskapet Mastiff tok kontakt med oss angående samarbeid, trengte vi ikke veldig lang betekningstid før vi sa ja, supplerer Heid Snekvik. «Hver gang vi møtes» er et konsept som matcher Talgø godt, med sin sjarmerende, folkelige og rause stil.

Oppgradering til nytte for fler

– Vi har besøkt opptaksstedet i forbindelse med opptakene og er mektig imponert over jobben som er gjort for å skape både vakre og velfungerende kulisser for artistene. Samtidig er det godt å vite at dette ikke er noe som rives ned så snart tv-teamet har forlatt Nordland, også i et miljø- og bærekraftperspektiv. Alle som gjester Kjerringøy Brygge vil kunne nyte godt av det samme uteområdet når innspillene er avsluttet.

Foto inne i hagestuen fra Hver gang vi møtes. Hengekøye i fokus.
Innimellom slagene gjør det godt å slappe av – gjerne i hengekøyen med utsikt mot havet. Fotograf Vegard Breie

Tipset om Rindalslist

En litt artig sak er det jo at vi også ble spurt om en leveranse innendørs på Kjerringøy Brygge. Marianne Stensrud ønsket seg nemlig spilevegger, et produkt som Talgø ikke har i sitt sortiment. Vi kjenner imidlertid Rindalslist og daglig leder Hege Gåsvand godt, og vet at de leverer enestående produkter på dette området. Vi valgte derfor å sende stafettpinnen videre, noe som resulterte i enda et samarbeid med en lokal bedrift.

Rindalslist sine leveranser

Spileelementer fra Rindalslist

Rindalslist har levert 70 kvm. med spileelementer til Kjerringøy Brygge, et nytt produkt som har truffet trendene i tiden for selskapet.

– Ja, spiler er et produkt som virkelig er etterspurt blant kundene nå om dagen, sier daglig leder i Rindalslist, Hege Gåsvand. Vi leverer en rekke produkter i dette segmentet, både spiler og spiler ferdigmontert som elementer. Spilene kan brukes på vegg og i tak for å skape særpreg eller dempe lyd, og brukes også til rekkverk og romdelere. Vi lagerfører spiler i heltre furu, ask og eik, samt foliert og finert MDF.

Foto av spiler på location for Hver gang vi møtes.
Fotograf Vegard Breie

– Det er viktig for oss å gjøre montering av spiler enkelt. Vi har derfor utviklet et eget spilebeslag som gir enkel og skjult montering. På Kjerringøy hadde produksjonen knapt med tid til å få satt i stand lokalene før innspilling, så her ble det brukt spileelementer.

Foto av spiler på location for Hver gang vi møtes. Trappeoppgang.
Fotograf Vegard Breie

– Vi ønsket å skape et nordisk utrykk, som samtidig hadde en lyddempende effekt, påpeker scenograf Stensrud. Jeg takker for at Rindalslist hev seg rundt for å bli med på dette prosjektet på kort varsel. Samarbeidet mellom Rindalslist og våre snekkere fra Tømmermesterne Søby og Broeng AS har nemlig gitt fantastiske resultater.