Gjestedesigner Silje Skrinde / @landlig_funkis i Boligdrøm

I denne utgaven av Boligdrøm kan du lese om Silje Skrinde og familien, som bor i et moderne funkishus på Kapp i Østre Toten, med utsikt til bugnende kornåkrer og Mjøsa. Silje er lidenskapelig opptatt av interiør, design og hage, noe som har resultert i Instagram-kontoen @landlig_funkis, som i dag har over 20.000 følgere. Silje og mannen har brukt mye MøreRoyal i sine prosjekter, både i forbindelse med byggingen av selve huset, og på ulike DIY-prosjekter.

Silje Skrinde / @landlig_funkis i Boligdrøm

Boligdrøm er et magasin som byr på frodig interiør, inspirerende hager og deilig tradisjonsrik mat, og i så måte var det bare rett og rimelig at de tok turen innom Silje Skrinde og familien. Snakk om perfect match! Med lidenskap for design og hage har Silje og mannen skapt et inspirerende hjem ved Mjøsas bredder. Et hjem det er vel verdt å ta en nærmere titt på, enten det er interiør eller uterom du er opptatt av.

Drømmen om å bygge eget funkishus hadde Silje og familien hatt lenge, og i 2017 ble drømmen omsider realisert. Huset tegnet de selv, for å få det akkurat slik de hadde drømt om, og for å tilpasse det til den fantastiske tomten. Her er det lett å trives, med store åpne rom, og en panoramautsikt som kan ta pusten fra de fleste.

Les mer om Silje Skrinde og våre andre gjestedesignere her

Gjestedesigner med forkjærlighet for MøreRoyal

For Silje og mannen har valg av riktige materialer vært viktig hele vegen, og kvalitet, holdbarhet og lite vedlikehold har vært sentrale stikkord. Utvendig falt valget derfor på MøreRoyal, royalimpregnerte materialer som tåler et røft, nordisk klima, og som har transparente farger som lar treets struktur komme til sin rett. Utvendig har huset MøreRoyal kledning i fargen setersvart, mens for terrassene falt valget på MøreRoyal terrassebord UNO i fargen grå. Rekkverk og DIY-prosjekter er holdt samme stil som huset for øvrig, med utstrakt bruk av lekter i setersvart.

Siljes DIY-prosjekter i MøreRoyal:

Silje er både kreativ og handy, og i tospann med mannen har hun tegnet og bygd en rekke DIY-prosjekter som har blitt prikken over i’en i uterommet. Siden Silje har over snittet grønne fingre har hun blant annet designet to ulike blomsterkasser. Begge blomsterkassene er bygd med lekter – og den ene er en hendig kombinasjon av blomsterkasse og sitteplass. Perfekt til sosiale samlinger på verandaen.

Vil du vite hvordan hun gikk frem? Oppskriftene finner du her:

Kanskje kommer det også nye spennende DIY-prosjekter fra Silje Skrinde i nærmeste fremtid? Følg med på våre hjemmesider, Facebook eller Instagram

Sneakpeak…

Silje Skrinde utekjøkken med skap og innebygd grill
Oppskrift kommer…

Silje Skrinde kan du følge her: