Ny gjestedesigner: Gunn Berit Johansen / @hus10a

På inspirasjonsfronten deler vi raust fra våre dyktige gjestedesignere, og nå er tiden endelig inne for å presentere nok en designer, Gunn Berit Johansen fra Trondheim. Gunn Berit er bedre kjent som @hus10a på Instagram, hvor hun inspirerer andre med sitt øye for detaljer både innendørs og utendørs. Hus10a er et småhus / rekkehus med noen færre kvadratmeter tomt enn på landsbygda, og små og smale tomter kan gjerne kreve litt ekstra kreativitet fra eierens side når det kommer til uterommet. Et kunststykke Gunn Berit behersker med stil!

Vår nye gjestedesigner: Gunn Berit Johansen

Møt vår nye gjestedesigner, Gunn Berit Johansen. Foto: Gunn Berit Johansen, hus10a

Gunn Berit Johansen er ildsjelen bak kontoen Hus10a på Instagram, hvor hun byr på stilrene og vakre interiørfoto innen hus og hjem. Her deles det små glimt fra hverdagen i det hun omtaler som «lyckliga gatan» på Flatåsen, hvor hun og familien bor i et idyllisk og barnevennlig strøk, like ved bymarka i Trondheim. Gunn Berit er rå på å inspirere, og deler gladelig velmente og gode råd til deg som følger henne. Det er nok mye av årsaken til at over 100.000 følgere har funnet vegen til nettopp hennes Instagram-konto.

Uterom med sykkelparkering
Foto: Nathan Lediard
Små arealer kan bli avslappende oaser i et travelt bymiljø – med en dose pågangsmot. Foto: Gunn Berit Johansen, hus10a

Les mer om våre andre gjestedesignere her

Fakta

  • Instagramkonto: @hus10a
  • Hus: Småhus / Rekkehus på Flatåsen i Trondheim
  • Stil: Moderne, naturlig og stilrent
  • Her bor: 2 voksne og 2 gutter på 12 og 19 år
Yte, så nyte. Etter en sommer med oppgradering av uterom er det deilig å bare nyte sluttresultatet en sensommerdag. Foto: Gunn Berit Johansen, hus10a

Gunn Berits nye prosjekt

Gunn Berit har et fantastisk hjem, men mente selv at uteområdet fortjente langt bedre, og sommeren 2021 var tiden derfor moden for å gi hagen litt ekstra oppmerksomhet. Siden Gunn Berits uterom er på få kvadratmeter og i tillegg har en smal utforming måtte det imidlertid tenkes litt utenfor boksen, og med seg på laget fikk hun hagedesigneren Alfa Krogh som designet en fantastisk hage med MøreRoyal i hovedrollen. Her ble det både rom til en platt i flere høyder, levegger som skjermer for vær og innsyn, utebod og sykkelkrok.

Stilrent og naturlig. Vi inntar gjerne en kaffekopp her. Foto: Gunn Berit Johansen, hus10a

Valget av MøreRoyal som bærende element i utemiljøet var rett og slett enkelt for min del. For det første er jeg opptatt av å støtte opp om lokale leverandører som tilbyr produkter av høy kvalitet. For det andre er produktene akkurat det jeg ser etter til egen hage; ferdig fargesatte materialer i naturlige farger, som krever lite vedlikehold over tid.

Gunn Berit Johansen, @hus10a

Følg Gunn Berits prosjekter – på IG og talgo.no

Ønsker du inspirasjon til små arealer foran rekkehus/småhus er dette prosjektet for deg, så sjekk ut kontoen @hus10a, hvor Gunn Berit har delt bilder og filmsnutter etter hvert som prosjektet har tatt form. Ønsker du et realt dypdykk i prosjektet kan du ta turen innom våre inspirasjonssider i løpet av tiden som kommer. Her kommer det mange tips som du kan ta i bruk i egen hage.

Vi skal selvsagt dele mer fra små og store prosjekter hos Gunn Berit. Hadde noen av disse plantekassene passet i din hage? Foto: Gunn Berit Johansen, hus10a
Egen sykkelparkering – snakk om luksus! Foto: Gunn Berit Johansen, hus10a

Lykke til!

Følg med på talgo.no for nye innlegg fra våre gjestedesignere

Les også flere artikler fra hus10a:

Hagedesignerens tips når du skal planlegge hagen
Elektrikerens tips til hagen

Sykkelparkering – enkel løsning


Inspirasjoner