DIY – Bygg en moderne benk til hagen

Tre er et vakkert materiale og mulighetene er mange. La deg inspirere ved å se hvordan MøreRoyal® benyttes i våre DIY-prosjekter.

Sommer er for mange ensbetydende med lange, lune kvelder rundt langbordet med nær familie og gode venner. Her får du inspirasjon og veiledning til hvordan du selv kan bygge en moderne, solid og vedlikeholdsvennlig hagebenk, som sikrer ekstra sitteplasser langs langbordet ute. Følg vår enkle beskrivelse for å lykkes på 1, 2, 3!

Nærbilde av spilene på benken

Slik gjør du det

Benken består av MøreRoyal®-terrassebord i én dimensjon (28×120), både på sitteplate og sidevanger. Det gjør prosjektet ekstra velegnet for deg som har fullført større terrasseprosjekter. Her kan du nemlig bruke opp rester av terrassebord og avkapp, bra for både miljø og lommebok.
Husk å olje alle kapp-ender undervegs, samt å bruke rustfrie A2 eller syrefaste A4-skruer.

8 stk. terrassebord 28×120, lengde 160 cm til sete, legges på høykant og skrues sammen med 7 stk. stående terrassebord 28×120, lengde 45 cm, til bein i hver ende av de liggende terrassebordene.
Monter annethvert liggende og stående terrassebord slik at siden på terrassebordene til bein flukter med endene på de liggende terrassebordene, og slik at toppen av beina flukter med overkanten av de liggende terrassebordene.
Benken kan enkelt tilpasses dine preferanser. Varier størrelse og farge, og sett ditt eget preg på designet. Vipps – en unik og moderne benk som tåler å stå ute hele året!

Tegninger

Materialer

DelAntallTypeDimLengde
Bein14Terrassebord DUO/UNO28×12045 cm
Sete8Terrassebord DUO/UNO28×120160 cm
+ A2 rustfrie skruer

Les hvordan du lager matchende bord: