Derfor valgte Hana Alendar Concise kledning

Hana Alendar er psykologen som endte opp som fargespesialist i sitt eget firma. Gjennom Privatmegleren Lillehammer driver hun også som interiørrådgiver. Med 42.000 følgere på Instagram er det mange som åpenbart setter stor pris på Hanas budskap – og ett av budskapene er at oppussing og uteområdet går hånd i hånd med MøreRoyal!

Modernisert bolig med Concise

Huset Hana og samboeren har pusset opp ble bygd allerede i 1937 på Lillehammer – på en flott naturtomt. Når man pusser opp, og kanskje spesielt slike eldre hus, så er det mange valg som tvinger seg frem. Skal man gå for en klassisk variant som ivaretar det gamle uttrykket, eller skal man gå i motsatt retning og modernisere?

Les mer om Hana som gjestedesigner for Talgø

Hana og samboeren landet på sistnevnte, og for å holde tritt med det moderne designet på huset, så falt valget på MøreRoyal og den moderne Concise Collection da uteområdet med oppussing av pergola og ny garasje sto for tur.

– Ingen synlige spikerslag, og en nydelig farge!

Hana Alendar

Kledning fra Concise Collection er rettet mot et mer moderne uttrykk, og særlig eksklusivt blir det når Concise er laget med tanke på skjult innfesting. Som alt annet fra MøreRoyal-serien kommer selvfølgelig Concise med markedets beste råtebeskyttelse med 50 års råtegaranti. Men det som gjør Concise virkelig eksklusivt er at produktene har en såkalt «sawcut», en spesialbehandlet overflate som gir en børstet følelse, mindre fiberreising og jevnere fargeheft.

Les mer om Concise Collection her

Helheten ble avgjørende

God planlegging er alfa og omega, og en helhetlig tilnærming til prosjektet er noe alle fagfolk trekker frem. Hana er slett ikke noe unntak, og det faktum at Concise Collection også inkluderer tretak ble avgjørende for at prosjektet skulle gå med MøreRoyal.

Med Concise fikk vi et stilrent design som passet huset.

For Hana er det kombinasjonen av det vakre uttrykket og de praktiske aspektene ved MøreRoyal som gjør at hun fortsatt ønsker å bruke produktet i andre prosjekter også.

– Siden MøreRoyal krever lite vedlikehold og har et bredt sortiment til ulik bruk så bruker vi det på hele eiendommen. Vi får både design og kvalitet!

Design og kvalitet er det MøreRoyal står for, og vi kan bare beundre det vakre og moderne uttrykket eiendommen på Lillehammer har fått med Concise kledning.