Derfor bør du velge MøreRoyal® EKSKLUSIV Terrasseolje

Alt trevirke trenger vedlikehold, også MøreRoyal®-impregnert trelast. Imidlertid er kravet til vedlikehold av MøreRoyal®-impregnert trelast mindre og betydelig enklere enn ved andre typer trelast. Velg MøreRoyal® EKSKLUSIV Terrasseolje når du skal vedlikeholde din terrasse.

7 gode grunner til å velge MøreRoyal® EKSKLUSIV Terrasseolje

 1. MAKSIMAL DOSE SOPPDREPER
  Oljen inneholder dobbel dose soppdreper, og gir en mer varig beskyttelseseffekt.
 2. STERKT FARGEPIGMENT
  Fargepigmentet i oljen har maksimal score på lysekthet og høy score på værbestandighet.
 3. SÆRLIG GODT UV-FILTER
  Oljen har et særlig godt UV-filter som beskytter materialene mot skadelige UV-stråler.
 4. EN DRØYERE OLJE
  En drøyere olje dekker flere kvadratmeter pr. liter olje.
 5. OPTIMAL SAMMENSETNING
  Oljen har optimal sammensetning av ingredienser som tørrstoffer og soppdreper, og den beste kvaliteten på bindemidler som finnes på markedet.
 6. LETT Å PÅFØRE
  Oljen påføres i et tynt lag, og er lett å påføre med rull eller pensel. Eventuell overflødig olje tørkes av med en fille.
 7. EN TØRKENDE OLJE
  Oljen er tørkende, det vil si at oljen trenger inn i treverket og beskytter i dybden. Dette gir en vannavvisende, men likevel pustende effekt.

Hvilken farge bør jeg velge?

MøreRoyal® EKSKLUSIV Terrasseolje leveres i de samme fargene som du finner i fargepaletten på materialene. Vi anbefaler i utgangspunktet å bruke klar olje til å hente tilbake den opprinnelige fargen på materialene. Dersom du for eksempel bruker brun olje på brune materialer vil du få en mørkere, mer mahogny farge. Dette blir en smakssak.

Forskjellen mellom MøreRoyal® EKSKLUSIV Terrasseolje og MøreRoyal® Treolje

MøreRoyal® EKSKLUSIV Terrasseolje og MøreRoyal® Treolje er utviklet med tanke på ulike bruksområder. Vær nøye med å bruke den oljen som er tiltenkt formålet.

MøreRoyal® Eksklusiv Terrasseolje

MøreRoyal Eksklusiv Terrasseolje
 • benyttes til etterbehandling av MøreRoyal® terrassebord og dekke

MøreRoyal® Treolje

MøreRoyal Treolje
 • benyttes til etterbehandling av MøreRoyal® kledning og tretak
 • benyttes til behandling av kappflater

Bruk MøreRoyal® Olje til MøreRoyal®

For at garantibestemmelsene skal gjelde må MøreRoyal® Olje benyttes til alle MøreRoyal® produkter. Årsaken er enkel; MøreRoyal® Oljer er produkter som er spesielt utviklet for vedlikehold av MøreRoyal®. Det gjør at vi er trygge på at oljen holder høy kvalitet, og at den ikke inneholder skadelige stoffer.

MøreRoyal® EKSKLUSIV Terrasseolje til impregnerte materialer

MøreRoyal® EKSKLUSIV Terrasseolje egner seg også godt til vanlige grønnimpregnerte terrassematerialer. Materialene kan imidlertid ikke være behandlet med andre terrasseoljer som inneholder voks eller herdemidler fra før.