Tid for hage – tryller med Concise terrassebord i Gimleveien

I Gimleveien har en familie kjørt seg aldeles fast, og klarer ikke å få uteplassen sin til å bli et sted hvor de trives. Men Kjersti Bergersen og teamet i Tid for hage er klare til å svinge tryllestaven over slitne hager og uterom over det ganske land i en ny sesong. Og dermed er en innbydende hage til helårsbruk kun et trylleslag unna for gjengen i Gimleveien.

Om prosjektet

Å skape et uterom man trives i er ikke alltid like lett, selv om intensjonene er aldri så gode. Denne gangen har Kjersti Bergersen fått med seg Malin Persson som designer, når Tid for hage skal hjelpe en familie slik at de får knekt koden! Tid for hage-gjengen skaper denne gang en hage som virkelig innbyr til helårsbruk. Her får beplatningen komme til sin rett, med bær og epletrær som vil bugne når sesongen nærmer seg. I tillegg får uterommet en terrasse med stor pergola, komplett med utekjøkken og pizzaovn!

I Gimleveien er det brukt royalimpregnerte Concise terrassebord i grå fra MøreRoyal i stor utstrekning. Terrassebordene er brukt til å skape en egen sone i uterommet, med variasjon i form av ulike nivåer. På det nederste platået er det satt av plass til en spisegruppe. Her blir det fint for familien å samles til lystig lag med gode venner. På det øverste platået er pergolaen plassert, med levegger som gir beskyttelse mot naturkreftene på to sider. Her har teamet bygd et velfungerende utekjøkken med en vedfyrt pizzaovn det er lett å drømme om.

Se bildene av sluttresultatet her:

Foto: Pandora Film / TV 2 

MøreRoyal produkter brukt i episode 1 av Tid for hage (2021)

Concise terrassebord i MøreRoyal – grå

Brukt til terrasse i flere nivåer.

Concise er ensidige terrassebord med et stramt, stilrent og moderne design. A-siden har en strukturhøvlet, sawcut overflate som gir en børstet eksklusiv finish. Fargepigmentene hefter bedre i overflaten, og strukturen gir mindre fiberreisning i treverket.

Nb! MøreRoyal i fargen grå har en varm grånyanse som vil gråne ytterligere over tid. Siden fargen ikke er dekkende kan du oppleve brunskjær i gråfargen når materialene er nye, som følge av at trefargen skinner gjennom pigmentene. Dette vil etter en tid endre seg, og de grå pigmentene vil bli mer fremtredende.

concise_graa_28x120

Concise terrassebord

Se produktet her

Les mer om MøreRoyal i andre episoder av Tid for hage her

Se Tid for hage?

Tid for hage er tilgjengelig på TV2 og TV2 Sumo.
Årets sesong er live fra 21. mars 2021.

Nyt god underholdning, få inspirasjon og gode tips!

Inspirasjoner