Bygg din egen hagestue med 3D byggmodul fra Talgø

Nå er tiden inne for å trekke ut i hagen, og nyte de korte, fantastiske sommermånedene vi har her oppe i nord. Er du på jakt etter en hagestue kan Talgøs hagestuer i MøreRoyal® være et alternativ det er verdt å se nærmere på. Her kombineres enkle, fleksible løsninger med materialer som krever lite vedlikehold. Perfekt når utesesongen helst bare skal nytes. Prøv vår 3D byggmodul, du også, og se hvor enkelt det er å bygge din egen hagestue. Her kan du velge blant våre standardmodeller – eller bygge en hagestue med ditt unike design.

Standard hagestue eller utebod

Hagestue
Hagestue 1806

Av og til kan det være greit at noen har tenkt de kreative tankene for deg, og våre dedikerte medarbeidere har designet en rekke standardmodeller for hagestue og multiboder som det absolutt er verdt å se nærmere på. I vår modelloversikt finner du det du trenger av informasjon, som farger, mål og ulike måter å sette sammen hagestuen på. Du vil også få en pekepinn om pris, da byggmodulen oppgir veiledende priser. Endelig pris får du hos din byggevareforhandler (se vår forhandleroversikt).

Pssst! Hagestuene selges som utgangspunkt uten gulv, da de fleste velger å sette opp disse på eksisterende terrasse eller betonggulv. Ønsker du å legge til gulv, kan dette enkelt velges som tilvalg i løsningen vår. Det skulle da bare mangle!

Besøk Talgø Byggmodul – og sjekk ut våre standard hagestuer:

TALGØ BYGGMODUL

Les mer om våre standard hagestuer her

Se vår brosjyre med hagestuer og uteboder

Bygg din helt egen hagestue

Hagestue grå
Bygg selv – hagestue, Foto: Interiørfoto AS

Våre standard hagestuer er fleksible, så dersom du ønsker å gjøre enkle tilpasninger er det gjort i en fei. Ta utgangspunkt i en standardmodell og tilpass den akkurat slik du vil ha den med faste elementer, glassfelter eller dører. Prisen oppdaterer seg løpende i byggmodulen. Du kan både lagre prosjektet, laste det ned og skrive ut bestillingsliste, sende det på epost – eller dele det med resten av verden med enkle grep.

Besøk Talgø Byggmodul – og bygg din egen, unike hagestue:

Byggmodul på Ipad

TALGØ BYGGMODUL

Krever ingen pålogging eller nedlasting

Har du erfaring med tegneprogrammer som er tunge, komplekse og tilpasset IT-eksperter? Frykt ikke! Talgøs byggmodul er svært enkel i bruk, og krever ingen nedlasting eller pålogging. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at byggmodulen dessverre ikke er tilpasset ipad og mobil, så her må du nok frem med PCen. Ørlite grann kjipt, vi skjønner, men lover på tro og ære at bruk av PC gir deg en langt bedre brukeropplevelse.

Pris hos våre forhandlere

Vi er enkelt forklart en fabrikk som produserer hagestuer og multiboder for salg via byggevareforhandler. Det er dermed byggevareforhandlerne som setter pris ut til kunde, og ikke vi. En god pekepinn får du likevel ved å sjekke ut veiledende pris i vår byggmodul. Og du? Av og til kjører enkelte byggevareforhandlere kampanje på akkurat våre hagestuer, så det kan være verdt å følge med i kampanjeavisene.

FINN FORHANDLER