Bent vant tretak på Hyttemessen

Nylig deltok vi i Talgø på Hyttemessen der vi sto side ved side med våre venner og partnere i Eventyrlig Oppussing. I forbindelse med messa arrangerte vi også en liten quiz – med en royal premie!

I samarbeid med Thaugland hadde vi også et knallgodt messetilbud på både kledning, terrassebord og tretak i MøreRoyal. Alt til den utvendige fasaden på enhver prakthytte. Og det er også sammen med Thaugland at vi kjørte quiz, der vinneren ville bli premiert med hele 50 kvadratmeter med Concise tretak!

Les mer om tretak her

I forbindelse med quizen, der de som deltok måtte svare på noen spørsmål, har vi nå gjennomført trekningen, og vinneren er herved kåret:

Bent Skriudalen

Bent er pensjonert ambulansearbeider som nå jobber som tømrer. Han er bosatt på Rødberg i Numedal. Han forteller at han har vært på Hyttemessen mange ganger, og synes det er bra messe. Og i år ble den kanskje ekstra bra?

Som tømrer er Bent godt kjent med MøreRoyal, og faktisk driver han og setter opp egen hytte som han har hatt planer om å legge tretak på.

Noen ganger kan det virke som om universet prøver å fortelle oss noe. At Bent, med sine hytteplaner, vant Concise tretak fra MøreRoyal-serien kaller i hvert fall vi mer enn bare en heldig trekning.

Gratulerer med tretaket, Bent!