Altanrekke? Håndrekke? Balkongtopp?

Kjært barn har som kjent mange navn, hva kaller egentlig du en altanrekke? Håndrekke? Balkongtopp? En altanrekke brukes rett og slett som toppbord på rekkverk til terrasser, og kan være tilgjengelig i ulike profiler. MøreRoyal altanrekke er en del av vår Concice Collection, med et strammere, renere og mer moderne design, og med samme høye kvalitet som øvrige MøreRoyal-produkter.

Concise balkongtopp

Concise altanrekke i MøreRoyal

MøreRoyal er førsteklasses materialer som er dobbeltbehandlet, det vil si at de er både trykkimpregnert og kokt i olje. Dette gir materialene unike egenskaper som mer formstabilitet, mindre flising, lang holdbarhet og teknisk levetid på hele 50 år. Samtidig kreves det også langt mindre vedlikehold, sammenlignet med produkter som må etterbehandles og krever toppstrøk.

Horisontale flater utsettes generelt for mer slitasje enn vertikale flater, og malte altanrekker trenger jevnlig vedlikehold for å fremstå fra sin beste side til enhver tid. Med MøreRoyal trenger du imidlertid ikke å påføre MøreRoyal Treolje før det har gått 6.-7. år, som en tommelfingerregel. Fargevedlikehold blir likevel en subjektiv kosmetisk vurdering.

Concise altanrekke har samme moderne design som øvrige produkter i Concise Collection, og er den perfekte avslutning på ethvert rekkverk, med sitt stramme og rene design. Alle produkter i Concise-kolleksjonen leveres også med «sawcut» overflate, som gir en børstet og eksklusiv overflatefinish.

Concise altanrekke passer til rekkverk på terrasse, balkonger, trapper og lignende, og er tilgjengelig i alle farger i dimensjonen 34×145. Altanrekker leveres i fallende, det vil si ulike lengder.

concise balkongtopp

Concise altanrekke

Se produktet her

 

Finn forhandler