Nesbyen Fjellgrend: En moderne hyttelandsby

To snaue timer med bil fra hovedstaden finner vi hyttefeltet Nesbyen Fjellgrend. Vestover og opp fjellet fra sentrum av Nesbyen, tidligere kjent som Nes i Hallingdalen, ligger et av landets mest populære fjell- og hytteområder. Og det flotteste med Nesbyen Fjellgrend? Det er MøreRoyal Concise fra topp til tå!

Nesbyen – noe for alle

Nesbyen går vi så langt som å omtale som et norsk fritidsparadis. Med god varme om sommeren og mye snø om vinteren – og naturligvis alt imellom – så tilbyr Nesbyen og områdene i rundt alle ytre faktorer for en vellykket og avslappende bruk av fritiden. Neste steg blir derfor å legge til rette for de litt mer indre faktorene.

Nesbyen Fjellgrend er en moderne hyttelandsby i ferd med å reise seg. Siden hyttene ligger svært nære det flotte alpinanlegget på Nesfjellet, og i tillegg er omringet av milevis med preparerte langrennsløyper, så er hyttene på Nesbyen Fjellgrend et paradis for vintersportsentusiaster.

Men mulighetene er like mange og gode når snøen glimrer med sitt fravær også. Med vakkert turterreng, spektakulære sykkelstier og gangavstand til en av landets flotteste golfbaner, Nesfjellet Golf, så ligger alt til rette for trivsel gjennom hele året. Og siden Nesbyen er et av landets varmeste steder om sommeren, kan vi anbefale en tur til vakre Trytetjern.

Nesbyen Fjellgrend møter etterspørselen

Så når forholdene så til de grader legger til rette for etterspørsel, handler det om skape et godt tilbud. Det kryr av hytter på Nesfjellet, og i feltet på Nesbyen Fjellgrend er det nå kommet opp en hel hyttelandsby kledd opp i Concise Collection fra MøreRoyal-serien.

Her finner vi både tretak, kledning og terrassebord fra Concise Collection. Den vakre og varme gråfargen inviterer til hyttekos året rundt.

LES MER: Concise Collection

Daglig leder hos byggherre Moderne Hytter AS, Marius Tveit, trekker særlig frem planløsningen som et resultat av en moderne tilnærming til hyttekonseptet.

– Det er moderne hytter med god planløsning. Og mønehøyden på 7 meter gjør prosjektet unikt.

Moderne uttrykk med Concise Collection

Hyttene i Nesbyen Fjellgrend er kledd opp med grått fra topp til tå i MøreRoyal. Med kledning, terrassebord og tretak fra Concise Collection, har hyttene et moderne og stilrent uttrykk.

Concise kledning har rette linjer og skarpe kanter for et strammere uttrykk, og i likhet med alt fra Concise Collection finner vi overflaten med såkalt «sawcut», som gir en børstet følelse som er bedre å ta på. Og selve kjennetegnet på Concise-kledningen er jo konseptet med skjult innfesting. Festemidlene er skjult i not- og fjær, og fasaden blir helt prikkfri og uten spiker- eller skruehull!

LES MER: Concise dobbelfals rettkant

Concise terrassebord kommer som resten av Concise Collection med denne strukturhøvlede, «sawcut» overflaten. Concise terrassebord er spesielt populære fordi de rett og slett er bedre å gå barbeint på. Og siden materialene er dobbeltbehandlet så er terrassebordene ekstremt råtebestandige, har mer formstabilitet og gir mindre flising og sprekking.

LES MER: Concise terrassebord

Concise tretak representerer det moderne tretaket, og deler for øvrig de samme egenskapene som resten av Concise Collection. Den jevne og fine overflaten på Concise tretak gir et eksklusivt preg med ekstra god fargeheft og mindre fiberreisning. Takbord fra Concise-serien har faskanter og designlikhet med resten av produktene fra serien.

LES MER: Concise tretak

Concise Collection er premium-sortimentet hos MøreRoyal, og det er det moderne uttrykket sammen med vedlikeholdsvennligheten som gjorde at valget falt på nettopp Concise.

Eksklusiviteten og det lave vedlikeholdsbehovet betyr mye.

Marius Tveit, daglig leder Moderne Hytter AS

Nesbyen Fjellgrend samler Hallingdalen

En av de uttalte grunntankene på prosjektet er troen på lokalt næringsliv i Nesbyen og Hallingdal, så valget av andre produkt- og tjenesteleverandører er langt ifra tilfeldig.

Det elektriske er utført av Elektroservice Hallingdal Installasjon AS, mens det er Hallingdal Varme & Sanitær som er rørlegger. Graving er det Brødrene Rodegård AS som står for, og murer og flis er fra Hallingdal Murerforretning AS. Innvendig finner vi kjøkkenløsninger fra AUBO, levert av Montér Gol.

Prosjektet er stadig pågående i det sommeren 2024 er på hell, men den 25. hytta ble levert så sent som i mai 2024. Hyttene selges gjennom Eiendomsmegler 1 Dahl AS.
Du kan også lese mer om prosjektet på nesbyenfjellgrend.no og modernehytter.com.

Nesbyen Fjellgrend frister med alt fjellheimen har å by på. Den relative nærheten til Oslo og omegn gjør området geografisk attraktivt, og når det så til de grader er tilrettelagt for «alt» hyttelivet kan – og, i noens øyne, bør bestå av – så er det hevet over enhver tvil om at hyttefeltet her kan by på det meste.

Foto: Lediard Foto AS

Produkter brukt:

Concise dobbeltfals rettkant, 22×123 grå

Se produktet her

Concise tretak, 28×148 grå

Se produktet her

concise_graa_28x120

Concise terrassebord, 28×120 grå

Se produktet her

INFORMASJON – Nesbyen Fjellgrend

Kategori: Hyttefelt
Byggherre: Moderne Hytter AS
Entreprenør: Norgeshus Heilt Bygg AS
Arkitekt: Arkitektkontoret Nils Tveit AS
MøreRoyal: Kledning, tretak, terrassebord
Profil/dimensjon: 22×123 (kledning), 28×120 (terrasse), 28×148 (tretak)
Farge: Grå