Talgø til Vi Bygger Vestland 2024

Vi Bygger Vestland er den største fagmessen for byggmestre, entreprenører og byggebransjen for øvrig på hele Vestlandet. Dit kommer også vi i Talgø for å stå på stand, når messa går av stabelen den 23. og 24. oktober. Vi er klare for å snakke om våre beste løsninger for all utvendig fasade.

STED: Grieghallen, Bergen
DATO: 23. – 24. oktober
STAND: Nr. 11

Snakke med oss?

Vi åpner allerede nå for muligheten til å booke et møte med oss under selve messa. Det blir gjerne lange og hektiske dager på messe, så da kan det være lurt å finne plass i kalenderen først som sist.

Book et møte med oss på Vi Bygger Vestland

Vi vil gjerne snakke med deg om MøreRoyal og våre produkter. Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt med deg.

Navn(Påkrevd)
Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi snakker gjerne med deg om både produkt, løsninger og andre faktorer som det kan være lurt å tenke på i prosjekter. Vi tar også med oss restlageret av minnepinner med BIM-objekter. Der blir det førstemann til mølla.

LES MER: Vi Bygger Vestland 2024

Alt til fasaden – MøreRoyal tåler det meste

Vi setter særlig av tid til å snakke om kledningen vår, som er dokumentert i brannklasse D. Visste du forresten at Talgø var først ute i Norge med royalimpregnert kledning i klasse D? Siden MøreRoyal er et ferdigprodukt vil kledningen heller ikke endre brannklasse etter montering.

Dessuten har MøreRoyal gjennom årene blitt miljømessig sertifisert, klassifisert og vurdert fra råstoff til ferdig bygg, med god score i alle ledd. Den nyeste sertifiseringen er ISO: 14001-sertifikatet, som er et system for planlegging, implementering og administrering av miljøstyringen i en bedrift.

Vi snakker også veldig gjerne om våre referanseprosjekter. For eksempel leverte vi kledning til Anne Grimdalens vei i Sandnes – et av våre første prosjekter med vår nye D-klassifiserte kledning.

Vi møtes til Oktoberfest

Vi Bygger Vestland avsluttes med en aldri så liten Oktoberfest etter endt messeliv torsdag 24. oktober, og det kan ikke utelukkes at vår stand også kan bære preg av dette.

Så book et møte, finn oss i Grieghallen og delta på både bransjetreff og bransjefest.

Vi står på stand nr. 11 – i «Damgårdsveien»!