Våre standard hagestuer i MøreRoyal

Talgø PlusConcept er arkitekttegnede utestuer bygd opp av elementer som du enkelt monterer selv, uansett hvor mange tommeltotter du måtte ha. Vårt varierte utvalg av standardmodeller inneholder dessuten noe for enhver smak. Ta en titt, og se om du finner din favoritt!

PS. Visste du forresten at det er fullt mulig å kombinere hagestue med sårt etterlengtet bodplass? Én avdeling til kos og hygge, og én avdeling til alt du gjerne vil ha ute av syne (og ute av sinn?).

Les mer om våre utestuer og hageboder i MøreRoyal her

MOD 1801 / 1801SD: Hagestue på 10,3 kvm. – med bod

Hagestue 1801 er en liten og nett hagestue med større plass enn du tror! Store vinduer sørger for at du kan beholde utsikten der du ønsker, og hagestuen kan enkelt speilvendes. Du kan selv velge om du ønsker bod på 120 cm bredde, eller en mindre bod til det aller mest nødvendige på 60 cm. Modellen merket SD leveres med skyvedør.

Hagestue_1801_grå
Hagestue 1801 med skyvedør

MOD 1802 / 1802SD: Hagestue på 10,3 kvm. – uten bod

Hagestue 1802 er en åpen og enkel hagestue som det er lett å møblere. Mange vinduer gir godt lys, og innbyr til lange sommerkvelder. Vindusfeltene kan du plassere på valgfrie steder under montering. Modellen merket SD leveres med skyvedør.

Hagestue_1802_brun
Hagestue 1802 med skyvedør

MOD 1803: Åpen hagestue på 10,3 kvm. – uten bod

Hagestue

Hagestue 1803 er en åpen hagestue som gir en kjempefin uteplass under tak. Det enkle er ofte det aller, aller beste!

Hagestue_1803_grå

MOD 1804 / 1804SD: Hagestue på 13,5 kvm. – med bod

Hagestue

Let’s crack it up a notch! Med modell 1804 tar vi hagestuen et lite hakk videre, med noen ekstra kvm. Med 13,5 kvm. er det godt med tumleplass, både i utestuen og i boddelen. Hvor stor den enkelte delen blir kan du enkelt justere ved å flytte på elementene, og du kan også speilvende hagestuen, om du ønsker det. Modellen merket SD leveres med skyvedør.

Hagestue_1804_brun
Hagestue 1804 med skyvedør

MOD 1805: Åpen hagestue på 13,5 m2 – uten bod

Hagestue

Hagestue 1805 er en åpen, enkel og romslig hagestue for herlige dager og kvelder under tak. Med sine 13,5 kvm. er det god plass til møblering. Hva med en utepeis i utestuen, for litt ekstra stemning eller de kaldere høstkveldene?

Hagestue_1805_grå

MOD 1806 / 1806SD: Hagestue på 16,7 m2 – med bod

Hagestue

Go big or go home? Med sine 16,7 kvm. er dette vår største modell. Her får du kombinert hagestue med en romslig utebod med labankdør, for enkel adkomst. Denne løser mange behov for både oppbevaring og en romslig samlingsplass. Speilvend den gjerne, om det passer bedre til din tomt. Modellen merket SD leveres med skyvedør.

Hagestue_1806_brun
Hagestue 1806 med skyvedør

På jakt etter hagebod?

Kanskje trenger du kun en utebod? Da er Talgø PlusConcept fortsatt et godt alternativ for deg, med ulike standardmodeller å velge i. Du kan også designe din egen variant i vår 3D byggmodul, som ikke krever nedlasting av noen form for programvare. Enkelt, ikke sant?

Lettvint og enkel montering på 1-2-3

Våre hagestuer leveres som fiks ferdige elementer, og du setter enkelt sammen byggesettet i din egen hage.

  1. ENKEL MONTERING
    Erfaring viser at 2 personer bruker et par langdager på å montere et middels stort bygg.
  2. ENKEL HÅNDTERING
    Alle deler er lette og håndterbare. Enkelt for 2 personer å hanskes med.
  3. ENKEL FRAKT
    Elementene leveres på pall, 1 for taket og 1-2 for bygget (avhengig av størrelse på bygg).

Se vår lille monteringsvideo som gir deg innblikk i hvordan du enkelt setter sammen din egen hagestue/bod:

Priser på standard hagestuer i MøreRoyal

Skal du kjøpe hagestue er det rett og rimelig at du er opptatt av pris. Som produsent av Talgø PlusConcept selger vi ikke direkte, men via landets byggevarebutikker. Det gjør at du dessverre ikke finner endelig pris på våre hjemmesider. Veiledende priser finner du imidlertid enkelt i vår 3D byggmodul. Velg ønsket modell, og pris kommer opp på skjermen. Endelig pris får du hos din nærmeste byggevarebutikk.

PS. I høysesong kjører byggevarekjedene fra tid til annen kampanjepriser på Talgø PlusConcept. Følg med for en ekstra god deal!

Straks er du klar for ekstra mys i hagen med en flunkende ny hagestue i MøreRoyal!