Utebod i MøreRoyal

En bod kan dekke mange ulike bruksområder og behov. Den kan være hobbyboden for skiløperen, jegeren, mekanikeren eller friluftsentusiasten, eller det kan være en ren oppbevaringsbod for lagring av puter til hagemøbler, sykler, redskaper og ved. Mulighetene er mange, men uansett hva du skal bruke boden til er det kjekt at den er enkel å montere – og at den krever minimalt med vedlikehold når bygget først står ferdig. Det gjør at stadig flere velger uteboder i MøreRoyal®.

Sportsbod

Velg en utebod som passer dine behov

Våre uteboder kommer i flere ulike størrelser, fra vår minste modell på 7,1 m2 til vår største modell på 16,7 m2, og selv en liten bod kan ha stor nytte. Tenk praktisk når du innreder, og utnytt alle vegger til oppheng og hyller, så får du langt mer oppbevaringsplass enn du kanskje hadde sett for deg.
Enkelte av våre modeller kommer med takoverbygg, noe som gir utvidede bruksområder. Her har du en plass å sitte, til å lagre ved eller utstyr, parkere sykkelen eller mopeden. Slik blir boden ekstra praktisk og funksjonell.

Multibod

Ønsker du enkel tilgang til boden kan vi anbefale en modell med dobbel slagdør. En dobbel slagdør gir god plass for innlasting av utstyr/hagemøbler, innkjøring av gressklipper eller annet, uten at du trenger å bli ekstra kreativ for å få tingene trygt på plass i boden.

Hvilken modell du velger er selvsagt helt opp til deg, men bruk gjerne litt tid på å finne den modellen som vil passe dine behov aller best. Husk også at behovene gjerne endrer seg over tid, så tenk gjerne noen år fram, slik at du unngår å vokse ut av boden din med det første.

Utebod – standardmodell eller bygg selv

Vi har satt sammen noen standardmodeller i ulike størrelser som passer de fleste, men skulle du ha andre behov kan du enkelt tegne din egen i vår “bygg selv-modul”. Vår 3D byggmodul er veldig enkel i bruk, og krever ingen nedlasting eller pålogging. Løsningen er tilpasset for pc/mac.

Hva med å kombinere hagestue og utebod?

Enkelte av våre hagestuer er en kombinasjon av hagestue og bod, slik at du får slått to fluer i en smekk. Med en slik løsning får du både oppbevaring og en romslig samlingsplass. Her kan du rydde unna litt av rotet fra hagen, samtidig som det er lett tilgjengelig, og nyte lange, lune kvelder utendørs året gjennom. En 60 cm bod på siden av hagestuen kan for eksempel brukes til oppbevaring av puter, hageredskaper og verktøy.

Hagestue

Les mer om hagestuer i MøreRoyal her

Enkel montering

Våre uteboder er enkle å sette opp, og du gjør unna jobben på en dag eller to. Selv med liten erfaring vil du fint kunne sette opp en utebod som leveres som byggesett med ferdige elementer.

Husk at våre hagestuer og boder leveres uten gulv, da de fleste velger å montere på eksisterende underlag som terrasse eller betongplate.

Se vår lille monteringsvideo som gir deg innblikk i hvordan du enkelt setter sammen din egen hagestue/utebod:

Hvor får jeg kjøpt utebod i MøreRoyal?

Våre hagestuer og uteboder markedsføres under Talgø PlusConcept, og selges hos de store byggevarekjedene i Norge. Spør hos din forhandler.

Finn forhandler her