Nyhet! Talgø PlusConcept – hagestue med skyvedør

Talgø PlusConcept er arkitekttegnede hagestuer og boder, hvor du fritt kan velge blant flere populære standardmodeller, eller designe din egen og unike variant. Skyvedører har tidligere vært et tilvalg til hagestuene, og etterspørselen har vært formidabel. Nå lanseres derfor flere nye standardmodeller, slik at det blir enda enklere å bestille en hagestue med skyvedør. Bestill hos din nærmeste forhandler, sett sammen det hele raskt og effektivt – og vipps, du er klar for å stenge ute både vind, nedbør og naboens katt. Idyll!

Hagestue med skyvedør / Foto: Eventyrlig oppussing

Talgø PlusConcept – Hagestuer og boder i MøreRoyal

Talgøs hagestuer i MøreRoyal har blitt svært populære de siste årene, og det er ikke uten grunn. Hagestuene settes sammen av elementer, og med en enkel og grundig bruksanvisning går selve monteringen som en lek. Enkelte kunder har faktisk rapportert at de har satt sammen hele hagestuen på 1-2 dager (med litt hjelp fra en håndlanger), så her er det bare å finne frem stoppeklokken! Alle hagestuer i Talgø PlusConcept leveres med MøreRoyal kledning, som er ferdig fargesatt i grå eller brun. Royalimpregnerte materialer krever lite og enkelt vedlikehold, slik at du får mer tid til det du egentlig har lyst til.

Les mer om Talgø PlusConcept her

Hagestue med skyvedør forlenger sesongen

Når du investerer i en hagestue vil du gjerne tilbringe så mye som mulig av sesongen utendørs, og det er hovedårsaken til at mange ønsker å komplettere hagestuen med skyvedører. Bor du i norden er det nemlig alltids en fare for at naturkreftene kan by på mer enn bare sol. Siden skyvedørene er i glass kan vær og vind enkelt stenges ute, uten at det går på bekostning av både utsikt og den intime atmosfæren. Og du unngår at hagestuen blir uønsket oppholdssted for alle nabolagets katter, samt innpåslitne fjærkre som bokstavelig talt driter i dine staselige hagemøbler.

Les mer om hvorfor du bør velge hagestue med skyvedør i glass her

Hvilke standardmodeller har skyvedører?

Vi har lansert 4 nye standard hagestuer med skyvedør, alle merket med SD (SD = skyvedør) i produktnavnet. Ta en nærmere titt på de ulike modellene her:

Hagestue 1801 med skyvedør

Hagestue med skyvedør 1801SD i grå

En enkel hagestue som er det er lett å møblere. Mange vinduer gir godt lys.

Oversikt over alle våre standard hagestuer og boder finner du her

Våre skyvedører i glass

Skyvedørene kommer i 240 cm bredde og 300 cm bredde, med foringer i MøreRoyal brun eller grå, tilpasset Talgø PlusConcept. Dørene har 3 glassfelter i full høyde og skyvespor i topp/bunn. Dørene kan skyves opp både til høyre og til venstre, med venstre side sett utenfra som låsepunkt. Fargen på aluminiumsprofilene er en mørk, varm grå som står godt sammen med både de brune og de grå byggene. Skyvedøren leveres komplett med utforingsdeler som får den til å passe perfekt inn i byggesystemet.

De loddrette lukkeprofilene er utstyrt med integrerte grep i myke former. Det gir et stilrent uttrykk og forsterker samtidig døren så den blir mer stabil. Den har også gummipakninger som demper både ved åpning og lukking. Snapplås-håndtak monteres på innsiden for låsefunksjon og sentrering av dørene.

FAKTA SKYVEDØR

  • Farge: RAL 7022 Umrograu
  • Glass: Enlags herdet glass 4mm, uisolert

Allerede montert hagestue? Bestill skyvedører for ettermontering

Har du allerede kjøpt hagestue, men angrer på at du ikke valgte skyvedører? Ingen grunn til panikk, kjøp skyvedører løst og ettermonter. Så enkelt!

Skyvedør 240 cm

  • Karm: 2144 B x 2180 H
  • Dør: 722 B x 2150 H x 3 felter

Skyvedør 300 cm

  • Karm: 2744 B x 2180 H
  • Dør: 922 B x 2150 H x 3 felter

Design din egen hagestue

Hagestue
Start fra scratch eller finn en modell du liker, tilpass designet – og sett gjerne inn skyvedør.

Ingen av standardmodellene som skriker innertier? Frykt ikke, det er ofte ikke så mye som skal til. Visste du at du kan designe din helt egen modell i vår 3D byggmodul? Byggmodulen krever ingen innlogging eller nedlasting av programvare, men det er en fordel om du jobber fra PC (ikke egnet for mobil). Med enkle grep kan du tilpasse hagestuen slik at den blir perfekt for deg – med faste elementer, glassfelter eller dører. Veiledende pris oppdaterer seg løpende i byggmodulen. Last ned prosjektet, skriv ut bestillingsliste og be om endelig pris fra din byggevareforhandler.

Les mer om hvordan du kan designe din egen hagestue i 3D byggmodul her
Prøv vår 3D byggmodul her