Hagestue i MøreRoyal

Talgø PlusConcept er arkitekttegnede hagestuer og boder som er perfekte for enhver norsk hage. Med en hagestue kan du forlenge utendørssesongen, og du får en lun og deilig plass hvor velduftende grillmåltider kan nytes i le for kald vind og naboens misunnelige blikk. Med et uteområde med tak slipper du også å løpe ut og inn med puter, når den norske sommeren viser seg fra sin mest ubestemmelige side. Sett inn enn skyvedør for å fullføre mesterverket, og du unngår at ubudne fjærkre flyr inn og gjør sitt fornødende på vårens lekreste puter og pledd… I tillegg har du oppbevaring til alle hagemøbler gjennom hele vinteren! Hørte vi noen si: «Genialt!»?

Hvorfor hagestue i MøreRoyal?

Kjapt oppsummert:

  • Fleksibelt system som enkelt tilpasses dine ønsker og behov
  • Arkitekttegnede hagestuer med flotte visuelle design
  • Enkel montering – bygg selv på null komma svisj!
  • Ferdig fargesatt i MøreRoyal® kvalitet
  • Komplett pakke inkl. beslag, hengsler, festemidler og tak
  • Glass i 1-lags ripefritt herdet glass i 4 mm.
  • Ingen byggesøknad (under 50 kvm) NB! Sjekk lokale regler.
  • Norskprodusert kvalitet

Fleksibelt og enkelt byggesystem

Alle bygg fra oss har den fordelen at du med enkelhet kan gjøre dine individuelle tilpasninger ved å flytte på elementene. Dette gir en unik mulighet til å være din egen byggherre, uansett antall tommeltotter. Monteringsanvisning følger med byggesettet, og gir deg instrukser som er enkle å følge.

Prinsippet er enkelt: Alle byggene består av elementer i 60 cm eller 120 cm bredde, 220 cm høyde og med en dybde på 266 cm (utvendige mål). Elementene har ulike design; tett, med ulike glassfeltløsninger og dørløsninger. Disse kan kombineres på ulike måter, slik at du kan bygge den perfekte hagestuen til ditt uteområde.

Hagestue_1801_grå

En hagestue på 2,4 x 3,6 er mye romsligere enn du tror og gir god plass til møblering. Denne har også en bod på 60 cm, hvor du kan oppbevare det du ønsker å ha ute av syne – og ute av sinn.

Arkitekttegnede løsninger med lekkert design

Talgøs hagestuer er designet og utviklet av arkitekt. Designet passer godt inn i ulike miljøer, enten det er ved eneboliger i byggefelt, ved hytta på fjellet eller ved sjøen, i parker og friområder, ved offentlige bygg og næringsbygg eller i andre settinger.

BLOM ByggDesign fra Blom Arkitekter

Roy Blom, Blom Arkitekter, står med sitt team bak BLOM ByggDesign – et konsept for modulbaserte løsninger med stor fleksibiltet og valgfrihet, høy kostnadseffektivitet og moderne design!

Enkelt å montere – gjør det selv på null komma svisj!

Talgø PlusConcept er basert på ferdigbygde elementer konstruert for enklest mulig montering, slik at en privatperson med hjelp av en håndlanger fint kan gjøre jobben selv. Et middels stort byggesett er det fullt mulig å montere på ei helg. Ta tiden, kanskje slår du monteringsrekorden?

Så enkelt monterer du en hagestue i MøreRoyal®

Ferdig behandlet – på innside og utside

Med MøreRoyal®-behandlede materialer er hele byggesettet ferdig fargesatt i brunt eller grått. Materialene er dobbeltbehandlet; både trykkimpregnert og kokt i olje, slik at du får alle de gode egenskapene til MøreRoyal® på kjøpet. Når bygget er montert er det nemlig fiks ferdig, og du slipper å tenke på maling og beising. Sleng deg i stedet ned i en utestol, skjenk noe godt i glasset – og nyt din nye hagestue.

Les mer om MøreRoyal® og materialenes egenskaper her

Unntak: Utvendig tak som ikke er i MøreRoyal®.

Komplett pris

Alt du trenger følger med i pakken, både beslag, hengsler, festemidler og tak. Byggesettene er priset med alt inkludert, men unntak av gulv, da mange velger å sette bygget på eksisterende gulv eller platting. Ingen skjulte tillegg, ingen store overraskelser!

Pssssst! Disse produktene er ofte på kampanje hos din byggevarebutikk. Følg med!

Tak, glass og farger

Tak
Bygget leveres med tak av selvbyggerpapp, samt undertak.

Glass
Alle glasselementer leveres med 1-lags ripefritt herdet glass i 4 mm.

Farger
Alle bygg leveres i MøreRoyal® brun og MøreRoyal® grå.

Velg mellom ulike standardmodeller – eller bygg din egen hagestue

Standardmodell – Talgø hagestue

Vi har satt sammen flere ulike standardmodeller som er både fine, funksjonelle og dekker mange bruksområder. Finn din favorittmodell, størrelse og farge i vår nettløsning for nettbrett og PC.

Besøk Talgø Byggmodul – og sjekk ut våre standard hagestuer:

TALGØ BYGGMODUL

Krever ingen pålogging eller nedlasting!

Se våre standard hagestuer her

Se vår brosjyre med hagestuer og uteboder

Bygg selv på nett

Ta utgangspunkt i en standardmodell og tilpass den akkurat slik du vil ha den. Ta bort eller legg til elementer, bytt tett vegg med glass, eller sett inn skillevegger og lag rom. Det er superenkelt og krever ingen forkunnskaper. Oppdatert pris får du løpende under bygging.

Byggmodul på Ipad

Besøk Talgø Byggmodul – og bygg din egen, unike hagestue:

TALGØ BYGGMODUL

Krever ingen pålogging eller nedlasting!

Kjøp enkeltelementer

Kanskje vil du bygge noe helt annet enn det vi har tenkt? Vi lar deg kjøpe alle løse elementer slik at du kan bruke dem til det du måtte ønske.