Charlotte Inderhaug Fleten tiltrer team Talgø i datterselskapet Melby Snekkerverksted

Hos Talgøs datterselskap Melby Snekkerverksted har det alltid vært høy kvalitet, håndverk og solid fagkompetanse i sentrum. Den 70 år gamle familiebedriften har spesialisert seg på trapper av høy kvalitet, og har høstet internasjonal anerkjennelse og priser for sine produkter.

Et godt planlagt generasjonsskifte

Som et første ledd i et kommende generasjonsskifte, ble Melby en del av Talgø-konsernet i 2020. Nå har også riktig ressurs til å ta Melby videre inn i fremtiden kommet på plass. Daglig leder over 40 år, Bjørn Melby, ser frem til å sende over stafettpinnen til Charlotte Inderhaug Fleten.

Kommende leder med solid bakgrunn

I Melby vil Charlotte først tiltre som salgs- og markedsansvarlig fra august, for deretter å formelt overta som daglig leder fra nyåret 2023. Med en utdannelse som siviløkonom og mangeårig bakgrunn innen salgsledelse og logistikk, har hun gode forutsetninger for å lede den videre utviklingen av Melby.

«Gjennom 70 år har Melby Snekkerverksted overlevd og skapt sin suksess og merkevare gjennom konstant utvikling og innovasjon. Vi har alltid hatt store ambisjoner for fremtiden. Når vi nå kan ønske Charlotte velkommen til oss i Melby, så er det med glede vi kan kjenne igjen både verdier og tankesett», sier en godt fornøyd Bjørn Melby.

Rustet for en spennende utvikling fremover

Etter å ha jobbet de siste 5 årene som salgssjef mot eksportmarkedet i Glamox – ser Charlotte nå frem til å dra nytte av sin erfaring i Melby. Det har alltid vært en drøm å bli en del av Melby-laget.

Her vil jeg få mulighet til å jobbe med noen av de beste på sitt felt, lære masse nytt, og bidra til videre utvikling av bedriften. Jeg kjenner Melby som en sterk aktør i bransjen, og som leverandør av et kvalitetsprodukt.
Jeg blir imponert over engasjementet jeg møter, og gleder meg til å bli kjent med alle de ansatte, både i Melby og Talgø-konsernet.

Charlotte Inderhaug Fleten

Avtroppende leder Bjørn Melby selv vil fortsette å bidra inn i bedriften, i en rolle med fokus mot selve produksjonen og videre produktutvikling. Han ser også frem til å unne seg litt mer fritid når løpende driftsledelse nå blir overlatt til nye krefter. Bjørn er godt fornøyd med å ha funnet riktig kaptein til å føre familiebedriften videre:

Vi får inn en person med en god erfaring, og sunne tanker om vår utvikling fremover. Vi er sikre på at dette vil kunne videre befeste vår posisjon i markedet som en innovativ leverandør av kvalitet.»

Bjørn Melby

Vi ønsker Charlotte Inderhaug Fleten velkommen til Melby Snekkerverksted og Talgø-konsernet.

Les mer om Melby Snekkerverksted på deres nettsider

Les mer om Talgøs inngang som majoritetseier i Melby Snekkerverksted

Inspirasjoner