Talgø kommer til Hyttemessen

Utesesongen kryper stadig nærmere for oss uten ski på beina, og i den forbindelse arrangeres Nordens største markedsplass for hyttenæringen, Hyttemessen. Faktisk er det 25-årsjubileum for messen, som har vært arrangert årlig siden 1999. Med et forventet oppmøte på rundt 15.000 i løpet av helga 5. – 7. april, blir det mye aktivitet på Hellerudsletta den første helga etter påske!

For selv om mange nordmenn naturligvis anser hytta som et helårsalternativ, så er det gjerne sommerhalvåret som benyttes til byggeprosjekter. For mange trosser økonomiske tungtider og går fortsatt «all in» på hytta si.

Arrangørene stiller selv det åpne spørsmålet om 2024 er året for oppussing og selvbygging.

Vi i Talgø står i alle tilfeller klare til å tilby våre løsninger til det norske hyttemarkedet, og på Hyttemessen 2024 kan du i tillegg treffe våre dyktige fagfolk på vår stand. Vi kan nemlig være med og utstyre nettopp din hytte med alt du trenger av utvendige fasadeprodukter: Kledning, terrassebord, tretak eller lekter? Check.

Klikk deg gjerne til litt ekstra inspirasjon når du først har funnet veien til hjemmesiden vår!

Eventyrlig samarbeid

At MøreRoyal er godt egnet til norske hytter er vi helt sikre på. Hvorfor så skråsikker, spør du? Vel, det er ikke uten grunn at vi får være med å levere materialer til hele Norges hytteeksperter i Eventyrlig Oppussing.

Les mer om MøreRoyal brukt på Eventyrlig Oppussing her

På Hyttemessen deler vi messeområde med gjengen i Eventyrlig Oppussing, så hvis du er i beit for litt råd, tips og triks til hytta så er det gode sjanser for at du finner oss på stand 229, like ved Eventyrlig-scenen.

Faktisk er programleder for Eventyrlig Oppussing, Halvor Bakke, personlig ambassadør for MøreRoyal-merkevaren. Halvor tar gjerne med seg MøreRoyal der han bygger. Klikk deg inn HER for å se hvordan han brukte MøreRoyal på den nye hytta hans på Turufjell.

Messetilbud og quiz

I forbindelse med Hyttemessa, slår Talgø i samarbeid med Thaugland på stortromma og gir deg et solid messetilbud!

Under Hyttemessen får du:
20 % på alt av terrassebord og kledning
25 % på alt av tretak

Sving innom Talgø på stand 229 for å bestille og for mer informasjon om betingelser. Der får du også rabattkoden som trengs for å få rabatten.

Vi kjører også QUIZ på vår stand, der premien er 50 kvadratmeter med Concise tretak!
Kom innom for flyer og delta du også!

Booke møte?

Det er fullt mulig å booke et møte med våre hyggelige representanter på Hyttemessen. Om det bare er generelle spørsmål, eller om du har et konkret prosjekt så kan det i alle tilfeller være både hyggelig og interessant å slå av en prat.

HER KAN DU BOOKE MØTE

Så da sees vi kanskje på Hyttemessa da?

Sted: X Meetingpoint, Hellerudsletta (2013 Skjetten)
Dato: 5. – 7. april
Stand: 229