Er du Talgøs nye samarbeidspartner?

Vi i Talgø har gjennom årenes løp etablert oss som en solid aktør og samarbeidspartner både for proffene og forbrukerne. Vi har som hovedregel at vi tar vare på våre eksisterende samarbeidspartnere, men av og til har vi en åpning for nye samarbeid! Så vi stiller rett og slett spørsmålet: Er du vår nye samarbeidspartner?

Samarbeidspartner med Talgø i 2025

Hvert år blir vi kontaktet av kreative mennesker som ønsker å bruke MøreRoyal i sine uteromsprosjekter, og det synes vi er utrolig inspirerende! Derfor ser vi nå etter noen få, utvalgte samarbeidspartnere for et langsiktige samarbeid. Vi tilbyr sterkt rabatterte materialer i bytte mot at vi får dokumentere hele prosessen med foto, video og artikler. Kanskje havner du også i vårt årlige inspirasjonsmagasin?

LES MER: Slik bidrar gjestedesignere til Talgøs nettsider

Har du en idé eller et prosjekt som virkelig skiller seg ut og får oss til å måpe? Da vil vi gjerne høre fra deg! Send oss din søknad – så ser vi om vi kan bli «the perfect match». Alle aktuelle kandidater vil bli kontaktet, slik at vi kan finne ut om kjemien virkelig stemmer.

Utekjøkken hos vår samarbeidspartner Anette Wie. Foto: Ragnar Hartvig

Fortsatt interessert? Fyll ut søknadsskjema under, så tar vi kontakt så snart vi har vurdert din søknad. Hører fra deg!

Søknadsfrist: 13. november 2024

Send inn din søknad for å bli vår nye samarbeidspartner i 2025!

Navn(Påkrevd)
Epost(Påkrevd)
Adresse
MM slash DD slash YYYY
Legg ved relevante filer eller foto.
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 49 MB.