2016: Eventyrlig oppussing: En liten bit av The Hamptons i Kragerø

Ytterst på Long Island ved New York finner du The Hamptons, lekegrinden for «the rich & famous». Her ute ved de vakre stendene samles de i feriehusene sine, og den sjarmerende og lette interiørstilen som preger området, har blitt populær også i andre verdenshjørner. Det er nettopp denne avslappede og naturlige stilen interiørguru Halvor Bakke tar med seg til Arnholmen ved Kragerø, i denne episoden av Eventyrlig Oppussing. Her skal nemlig et gammelt båthus bli litt mer glamorøst.

Prosjektet på Arnholmen i Kragerø

Skjærgården i Kragerø har det meste som skal til for å skape sommeridyll. Og det er hit Halvor Bakke og hans trofaste kompanjonger i Eventyrlig Oppussing denne gang tar turen. Her skal en heller mørk hytte totalt forvandles, fra mørk hule til lyst og fargerikt sommersted. Utendørs får The Hamptons-stilen fritt spillerom, når fiffige og kreative løsninger skaper et uterom de fleste bare kan drømme om.

Hytta på Arnholmen har direkte tilgang til både sjø og skog, og kan friste med en formidabel utsikt over skjærgården. Utseendemessig var hytta mest tilpasset et liv til fjells, noe eierne gjerne ville at den skulle riste av seg. En hytte med mye uforløst potensiale, med enkelte praktiske utfordringer og et realt behov for en liten ansiktsløftning. Siden hytta er omringet av furuskog ble det imidlertid en øvelse på stram line å finne riktig stil. Men Halvor klarte også denne gang kunsten, og løste floken ved å fokusere på grønne toner og en palett fra skogen, kombinert med en lett og sommerlig stil.

Uteområdet

Hytta lå fint i terrenget, og med nye terrasser og trapper i brun MøreRoyal ble nærheten til naturen enda tydeligere. I stedet for å bygge en terrasse som en firkantet kasse ved inngangsdøren, blir det stadig vanligere med uterom hvor terrasser og trapper føyer se naturlig inn i terrenget. Det gjør at terrassene oppleves som en naturlig del av uterommet i langt større grad.

På Arnholmen ble det skapt flere soner med terrasser og trapper rundt hytta. Mens en sone gir rom for hyggelige lag rundt spisebordet, gir andre soner rom for avslapping og et sted hvor man bare kan nyte utsikten over skjærgården. Men selve prikken over i’en ble denne gang den kunstige stranden, komplett med utekjøkken, grill, strandstoler og hengehøye!

Welcome to The Hamptons!

Blir du inspirert når du ser hva gjengen i Eventyrlig oppussing skaper i løpet av få dager?

Se bildene av sluttresultatet her:

Eventyrlig oppussing - Kragerø - Foto av hytte med uterområde
For en idyll! En liten hytte helt for seg selv. Foto: TMM Produksjon / TV3
Eventyrlig oppussing - Kragerø - Foto av terrasse
Terrasse med spiseplass, et must på hytta. Foto: TMM Produksjon / TV3
Eventyrlig oppussing - Kragerø - Foto av strand med solstoler
Velkommen til «Fønni beach». Foto: TMM Produksjon / TV3
Eventyrlig oppussing - Kragerø - Foto av benk
Restematerialer? Bygg noe nyttig, som f.eks. en benk. Foto: TMM Produksjon / TV3

Se vår film om klassiske terrassegulv i MøreRoyal fra Boblebu

MøreRoyal produkter brukt i episode 4 fra Kragerø (2016)

Terrassebord DUO – brun

Brukt til terrasse og trapper.

Produktfoto - MøreRoyal terrassebord DUO - brun -28x120

Terrassebord DUO

Se produktet her

Det er også brukt royalimpregnerte materialer i brunt til utekjøkken, utestoler og utebenk.

Halvor Bakke

Se Eventyrlig Oppussing?

Tidligere sesonger er tilgjengelig på Viaplay og Viafree