Talgø presenterer MøreRoyal kledning 2.0 på BYGG REIS DEG 2023

Vi ønsker deg velkommen til vår flotte stand på årets BYGG REIS DEG-messe. Fra onsdag 18. oktober til lørdag 21. oktober holder vi det lille fortet vårt på NOVA Spektrum i Lillestrøm. Du finner oss på stand D02-20.

Åpningstider for messen er kl. 09:00-18:00 onsdag, torsdag og fredag. Lørdag er det åpent fra kl. 10:00-18:00.

Foredrag og stream

Vi har gleden av å presentere flere interessante foredrag i løpet av dagene vi deltar på Bygg Reis Deg – og i år blir det til og med mulig å live-streame fra vår stand!

Streaming foregår via våre Facebook-sider, som du finner ved å klikke deg inn her:

18. oktober: Fjordfaret Arkitektkontor og faglig foredrag

Onsdag 18. oktober vil arkitekt Ingeborg Barlaup fra Fjordfaret Arkitektkontor snakke om prinsipper for detaljering – fra arkitektens ståsted.
HER kan du lese mer om hvem Ingeborg og Fjordfaret er.
Foredrag kl. 15:00 og 17:00.

Samme dag, fra hovedscenen i hall B, vil Talgøs utviklingsdirektør Per Otto Flæte holde foredraget «Bærekraft og trevirke – hva er egentlig bærekraft?».
Foredrag kl. 13:30.

19. oktober: MøreRoyal-ambassadør Halvor Bakke og faglig foredrag

Torsdag 19. oktober er det MøreRoyal-ambassadør Halvor Bakke sin tur. Halvor har vært med oss på laget i over tre år, og han vil holde foredraget «Eventyrlige prosjekter» på vår stand. Du kan følge Halvor og gjengen hans i hele høst når de driver Eventyrlig Oppussing av norske hytter.
Foredrag kl. 15:00 og 17:00.

innovasjon i medvind og motvind». Det er vår divisjonssjef for salg og marked Bjørn Hauglann som sammen med vår salgssjef Brynjar Ansnes Moe holder foredraget fra hovedscenen.
Foredrag kl. 12:30.

20. oktober: Supersnekker’n Daniel Mork

Fredag 20. oktober blir det et praktisk foredrag fra «Supersnekker’n» Daniel Mork. Averøyingen Daniel sprer med yrkesstolthet snekkerfaglige tips og triks til sine mer enn 62.000 følgere på Instagram, og byr på et foredrag det er vel verdt å få med seg.
Følg DENNE LINKEN for å bli bedre kjent med Daniel.
Foredrag kl. 15:00 og 17:00.

MøreRoyal kledning 2.0 – endelig på markedet

Det er ikke til å legge skjul på at vi er ekstra stolte av å endelig kunne presentere vår nye MøreRoyal kledning 2.0 for markedet. Ta gjerne et dypdykk i Bygg Reis Deg sin artikkel om lanseringen inn mot messen.

Som den første royalimpregnerte kledningen med brannklasse D (eller D-s3, d0) på markedet, synes i hvert fall vi at det skal godt gjøres å finne en kledning som er like værbestandig, vedlikeholdsvennlig, brannsikker og samtidig vakker.

Ellers vil vi også vise frem en rekke andre produkter fra Talgø-konsernet på vår stand. Visste du for eksempel at Melby Snekkerverksted på Eide er en av landets fremste produsenter av trapper? Eller at du kan bestille monteringsklare trepaneler fra Norrlands Trä via Talgøs partnere?

Besøk oss på stand D02-20 så får du se alt det fine vi har å by på. Det begynner nemlig å bli en hel del!

Har du spørsmål som vårt kundesenter kanskje kan svare på?
Snakk med dem HER