Talgø MøreTre AS søker Administrerende direktør

Talgø MøreTre AS ligger i Surnadal kommune og er en del av Talgøkonsernet. Selskapet hadde i 2023 en omsetning på NOK 450 mill. og har ca. 80 ansatte. Talgø MøreTre produserer og selger et bredt utvalg av Royalbehandlet produkter i tre. Selskapet ble overtatt av Talgøkonsernet i 1997 og har etablert seg som en betydelig aktør på det norske trelastmarkedet gjennom merkevaren MøreRoyal®. Talgø MøreTre AS er en innovativ produksjons- og handelsbedrift som satser på bærekraft, innovasjon, kompetanseutvikling og HMS. Les mer om Talgø på www.talgo.no.

Nåværende daglig leder ønsker å tre tilbake og gå over i annen stilling i selskapet, og vi søker hans etterfølger.

Talgø MøreTre ASAdministrerende direktør

Med røtter dypt plantet i de lokale naturressursene og en ukuelig optimisme, har vi vært en pådriver for verdiskapning og sysselsetting lokalt og nasjonalt gjennom generasjoner. Talgø MøreTre har etablert seg som den fremste leverandøren av royalbehandlet trelast i Norge, og har opplevd betydelig vekst i de senere årene. Våre ambisjoner strekker seg mot fortsatt vekst og utvikling, med et ansvarlig forhold til bærekraft. Vi har opparbeidet betydelig kompetanse og ressurser innen FOU, og ser store utviklingsmuligheter innen produktutvikling, produksjon og forsyningskjede- og logistikkledelse.

Vi søker en erfaren kommersiell og industriell leder som deler våre ambisjoner til å ta over rollen som administrerende direktør. Den vi ser etter har relevant ledererfaring, gjerne innen industri, produksjonsbedrift eller fra handel og produksjon til byggenæringen.  Det er en fordel om du har god forståelse for produksjonsprosesser og teknologisk innovasjon, med en sterk interesse for bærekraft. Vi ser etter deg som er tydelig og åpen og som skaper engasjement blant dine kolleger. Din evne til å planlegge frem i tid mens du opprettholder fokus på nåværende oppgaver viser at du har et helhetlig perspektiv. Vi ønsker en leder som ser muligheter for forbedring og som arbeider aktivt for å nå bedriftens mål for innovasjon, kvalitet, HMS og økonomi.

Du har sterk gjennomføringskraft, er besluttsom og klarer å skape engasjement og endringer i organisasjonen gjennom involvering av de ansatte. Bedriften har svært motiverte og kompetente medarbeidere, som ønsker å gjøre en forskjell. Du trives i en synlig rolle og evner å ta nødvendige beslutninger. Stillingen rapporterer til styret. Arbeidsstedet er ved anlegget vårt i Surnadal. Vi har akkurat flyttet inn i nytt administrasjonsbygg med flotte kontor og møterom.

For spørsmål om stillingen, kontakt Visindi ved Frode Hepsø Johansson, tlf. 992 21 300 eller Nils Jørgen Tømmerås, tlf. 971 84 166. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i en innledende fase. Søknad med CV sendes via www.visindi.no.