Talgø inviterer til den 25. Juletrelunsjen

Arkitektenes Juletrelunsj har blitt en tradisjonsrik pustepause i en travel førjulstid. I år er det 25-årsjubileum og Talgø har for tredje året på rad gleden av å være med på arrangørsiden.

Julelunsjen ble først arrangert i 1998 i Oslo, men ble fort et populært bransjeinnslag. Tre år senere var Julelunsjen første gang i Trondheim, året etter i Bergen og året etter der igjen i Stavanger. I 2023, 25 år senere, har vi med oss Fagerhult, Modena, Norgips, Weber og Wienerberger som medarrangører – og vi kommer til alle de fire byene også i år.

Ny MøreRoyal kledning i alle våre farger

For vår del gleder vi oss ekstra til å endelig kunne presentere vår egen julegave til markedet: Nemlig at vi har full industriell produksjon av MøreRoyal kledning 2.0 i alle våre farger – royalkledning med godkjent brannklasse D!

Og så vet vi at vår Concise-kolleksjon, kledning og terrassebord med skjult innfesting, er en favoritt innen moderne arkitektur fra Agder i sør til Finnmark i nord.

Les mer om MøreRoyal 2.0
Les mer om Concise Collection

Kom for kosen, bli for løsningene (og quiz!)

Siden den spede start i det forrige årtusen, har Juletrelunsjen vokst seg til et nasjonalt arrangement. Det er forventet at nærmere 800 arkitekter tar turen innom det populære førjulsinnslaget, og vi gleder oss til å treffe dem alle over en god julelunsj.

Det blir også den årlige quizen, der vi arrangørene stiller noe velvalgte spørsmål som ikke bør være for vanskelige…

Vi gleder oss til en uformell og koselig førjulskos.
PS: Det blir gratis utdeling av juletrær til påmeldte!

I år er det Juletrelunsj på følgende datoer:

27. og 28.11 – Oslo
07.12 – Trondheim
12.12 – Bergen
14.12 – Stavanger