Talgø deltar på Nordbygg

Vi i Talgø deltar stolt på årets Nordbygg-messe, den største møteplassen for bygg- og anleggsindustrien i hele Norden. Nordbygg arrangeres annethvert år og er et sentralt møtested for blant annet arkitekter, byggherrer, prosjektledere og håndverkere fra hele Europa.

Nordbygg arrangeres fra 23. til 26. april, og i løpet av disse dagene blir det gode muligheter for å bli bedre kjent med oss i Talgø og vårt brede utvalg av høykvalitets fasadeprodukter. Talgø vil ha ekstra fokus på kvalitetsvarene som føres av våre svenske forhandlere i Beijer, K-Bygg, XL-BYGG, BoList og Optimera.

Finn din forhandler i Sverige her

Talgøs deltakelse på Nordbygg blir en ypperlig mulighet for både vårt svenske broderfolk og andre europeere til å bli kjent med våre produkter og ikke minst hva MøreRoyal kan tilføre byggeprosjekter utenfor Norges grenser også.

Innovasjon i førersetet

Nordbygg-messen er kjent som en samlingsplass for innovative og fremtidsrettede bransjefolk, og med over 800 utstillere, 300 foredrag, workshoper og live-demonstrasjoner er det liten tvil om at Stockholm er byen å være i fra 23. til 26. april.

Og da passer det jo fint å trekke frem den nye kledningskolleksjonen til Talgø, MøreRoyal 2.0! MøreRoyal 2.0 er et resultat av Talgø-konsernets fundamentale filosofi om å selv omfavne innovasjon. Det som skiller MøreRoyal kledning 2.0 fra tidligere versjoner er at den oppfyller kravene til brannklasse D i henhold til norsk standard om brannklassifisering.

Les mer om MøreRoyal 2.0 her (norsk)

Nordbygg-messen er med andre ord en gyllen mulighet til å oppdage det nyeste innen byggebransjen, og kanskje også en liten «sneak peak» inn i fremtiden også?

Booke møte?

Vi gleder oss til å treffe deg på Nordbygg-messen i Stockholm! Vi holder til på C14:60, og vi ser frem til å ta en prat om hvordan MøreRoyal kan være med og pryde ditt neste prosjekt. Det går også an å booke et møte med en av våre trivelige representanter på messa:

HER KAN DU BOOKE MØTE

Vi sees på Nordbygg!

Sted: Stockholmsmässan, Stockholm
Dato: 23. april – 26. april
Stand: C14:60