Opplev MøreRoyal på Hyttemessen 2022

Går du med en drøm om å innta hyttemarkedet eller er du allerede stolt hytteeier? Da bør du ta turen til den årlige Hyttemessen på Hellerudsletta som går av stabelen 22.-24. april 2022. Vi i Talgø er til stede sammen med Ole og Torkel fra «Eventyrlig Oppussing» – klare for å inspirere til årets hytteprosjekter. Stikk gjerne innom for en prat om MøreRoyal, premium materialer til både tak, vegg og uterom – som sett på «Eventyrlig Oppussing».

Hyttemessen 22.-24. april 2022
Hyttemessen 22.-24. april 2022

Stolt leverandør til «Eventyrlig Oppussing»

I 2022 arrangeres Hyttemessen for 23. år på rad – og teamet i tv-suksessen «Eventyrlig Oppussing» er selvskrevne samarbeidspartnere. Talgø har over flere år hatt et tett samarbeid med programmet, som leverandør av MøreRoyal til både små og store prosjekter. I år har gjengen i «Eventyrlig Oppussing» samlet en rekke av sine partnere på et eget område i hall 2. Du finner gjengen fra Talgø på stand 215, vis à vis Ole og Torkel.

Med MøreRoyal får du mer tid til kos og avslapping på hytta

Hytta er vårt fristed, og da er det deilig at materialer i MøreRoyal holder vedlikeholdsbehovet på utvendige flater nede på et minimum. Våre ferdigbehandlede materialer er svært råtebestandige, vedlikeholdsvennlige og tåler røft, nordisk klima ekstra godt. Vi har et bredt sortiment av royalimpregnerte materialer til hytta di, enten den ligger ved sjø eller fjell.

Les mer om sortimentet vårt her

Under messedagene kan du bli kjent med utvalget vårt av kledning, tretak og lekter, terrasse, hagestuer og boder. Vårt dyktige team står klare til å svare på alle spørsmål, og ønsker velkommen til en hyggelig prat om MøreRoyal.

Utvid uterommet på hytta med en hagestue

I år står vi på stand i en av våre lekre hagestuer i MøreRoyal – disse selges som komplette byggesett under navnet Talgø PlusConcept. Byggene er enkle å sette opp og består av ulike moduler du fritt kan sette sammen til din egen løsning, både med og uten bod. Se våre standard hagestuemodeller – eller prøv vårt enkle, digitale tegneprogram for et unikt design her.

Utstillingsmodellen som vi har med oss på Hyttemessa selger vi ut til spottpris ved messens slutt. Modellen 1802SD med skyvedører har en veiledende pris på kr 108 529,-, men denne kan du nå sikre deg for kun kr 25 000,-. Meld din interesse på stand 215 og kanskje er det du som trekkes ut som vinner av en særdeles god deal? Sikre deg drømmen om et premium utestue som garantert blir en velbrukt del av hyttas uterom.

Les mer om hagestuen og vilkår for å delta her

MøreRoyal hagestue modell 1802SD
MøreRoyal hagestue modell 1802SD

Få ditt invitasjonskort til Hyttemessa hos oss

Talgø ønsker å gi ut 100 fripass til messa (ord. kr 150,-) til våre kunder. For å be om fripass, send en epost til marked@talgo.no med ett av følgende:

  1. Bilde og noen ord om ditt prosjekt i MøreRoyal
  2. En kort beskrivelse av ditt planlagte byggeprosjekt i MøreRoyal
    Tilbudet om fripass gjelder etter førstemann til mølla-prinsippet.

Mer informasjon om messen: www.hyttemessen.no

Vel møtt til messe!